|
KSKli ÖZGÜRün cenazesıne katılmak isteyenler |
Cevapla ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
oaae ![]() Deneyimli Yazar Osman BAŞKAN Yaş: 58 Katılım: 11/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 767 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cenazeye katılıp bizi temsil eden arkadaşlara teşekkür eder,Karşıyaka camiasına ve sevgili ÖZGÜR'ün ailesine başaslığı dileriz.
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
![]() |
|
esesim-26 ![]() Usta Yazar EsesLi Onur Yaş: 34 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2653 |
Cenazeye katılan ve bizi temsil eden arkadaşlar abilerimize teşşekür ederim...
|
|
ESKİSEHİRSPOR
|
|
![]() |
|
Baba ![]() Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Yüreğinize sağlık... |
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
![]() |
|
jeffers ![]() Deneyimli Yazar Arda Cantürk Yaş: 41 Katılım: 31/Ağu/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 957 |
Şuan çoĞu taraftar sitesinin girişi Özgür için ayrılmış durumda... Bizde bu konuda bi şekilde duyarlılığımızı göstermek zorundayız... Pankart yaptırabiliriz örneğin... Renkler farklı olsada amaçlar aynıdır... Bu can karşıyaka camiasından değil Türk Futbolundan giden bi candır... NUR İÇİNDE YAT ÖZGÜRÜM MEKANIN CENNET OLSUN...
|
|
Busra,Elif,Ceren,Erol,Tarık,Özgür,Oğuzhan RUHLARINIZ ŞAD OLDUN
|
|
![]() |
|
kırımlı ![]() Yazar Serhan Turgut Yaş: 16 Katılım: 06/Eyl/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 221 |
Es-Esimin emekçisiyim!!
|
|
![]() |
|
eses şahin ![]() Usta Yazar K.Şahin ELAGÖZ Yaş: 67 Katılım: 22/Ara/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2709 |
Serhan;Duygularını paylaşırken ve yukardaki fotoğrafa bakarken inan gözlerim doldu.Bize ne oldu böyle demekten kendimi alamadım.Yukardaki fotoğrafı çektirmek için illaki Özgürün ölmesimi gerekliydi.Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.formalarımızın rengi ayrı olsada,tuttuğumuz takımlar ayrı olsada,Biz bir millet olarak aynı bedende can gibiyiz.Ben kendi adıma artık hiçbir takıma düşman değilim ve her takımın taraftarınıda seviyorum. |
|
Ben 65'ten beri inanıyorum./Seni Yalnız Bırakırız mı sandın?
|
|
![]() |
|
esesberk ![]() Usta Yazar berk Yaş: 35 Katılım: 19/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1560 |
bir insanın ölümü en kötü durumdur ama şu tablo ksk'li kardeşlerimizin acısını paylaşmakta hepimizin bir olduğunu gösteriyor..Çok güzel birşey..Allah mekanını cennet etsin geride kalanlarına sabır versin.
|
|
Eses'im bak işte taraftarın her zamanki yerinde..
|
|
![]() |
|
es_emre26 ![]() Usta Yazar E.A. Yaş: 33 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
![]() |
|
Baba ![]() Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Rahmete kavuşandan şeytan elini ayağını çeker, hiç duymadın mı? Okulda hadi öğrenemedin, kahveye de mi gitmedin? Sen hangi toplumun bir ferdisin? Ölmüş, ölmüş, senle yaşıt biri ölmüş! Sen taraftarlık adına, ti-ye alıyosun oraya başsağlığı dilemek için gidenleri. Oraya başsağlığı için gidenler en az senin kadar Es Es'lidir ama bir farkınız var; kardeşlerim, "Her platformda bize düşeni layıkıyla yaparız" demek için gitti.
Değerli Moderatörler...
7 yıldır yazdığım ve başlık açarak size teşekkür ettiğim forum benim sinirlerimi germeye başladı. Sizden de ricam; ya beni atın bu forumdan ya da moderatör yapın lütfen.
|
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
![]() |
|
enes1965 ![]() Usta Yazar Enes Ak Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2982 |
![]() |
|
Bir yüreğim var benim , birde sevdam !
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <123> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |