|
Teknik Direktör Kıyımları |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 24> |
Yazar | |
matt ![]() Usta Yazar M. M. Altintas Yaş: 50 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 7729 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 17/Ağu/2015 saat 08:27 ![]() |
Ligimizde ve Avrupa'nin en iyi 5 liginde son 3 sezonda teknik direktor degistiren kuluplerin sayisi:
![]() Kaynak: Tam Saha dergisi Agustos sayisi |
|
![]() |
|
~ERHAN~ ![]() Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sercan'ın kredisi bitti gibi
|
|
![]() |
|
kalender 26 ![]() Usta Yazar Kalender Yaş: 54 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Bosnia Hercegovina Online Durum: Offline Mesajlar: 4693 |
Bursa'da krizin ilk aşaması gerçekleşti teknik direktör gitti. Sırada bazı futbolcular var. Mesela, geldiği günden bu yana hiç bir katkısı olamayan Sercan YILDIRIM.Hani yabancı bir camiaya gelirsinde alışma devresi filan dersin idare edersin ama Bursa yabancı olmadığın yetiştiğin yer.Katkı sıfır,insanlarda bu durumu görüyor. Yeni teknik direktörde çok futbolcu gönderecektir. Yönetim gidene kadar bu kriz bitmez. |
|
kalender
|
|
![]() |
|
Es-EsLi26 ![]() Usta Yazar iLyas Yaş: 33 Katılım: 22/Ağu/2012 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3361 |
Abdullah avcı ile anlaştılar mı bilmiyorum ancak Abdullah hoca ile iyi bir ivme kazanabilirler.
|
|
ESKIMEYENSEVDA
|
|
![]() |
|
ali_9292 ![]() Usta Yazar Ali Özen Yaş: 31 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 2595 |
Bursa Ertuğrul Hoca'dan sonra belini doğrultamadı.Üstüne İbrahim Yazıcı'nın vefatı süreci iyi yönetemeyen bir yönetimin gelmesine neden oldu.
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük Es-Es
|
|
![]() |
|
dropmania_26 ![]() Deneyimli Yazar Tuncay Yaş: 38 Katılım: 27/Haz/2011 Yer: Bursa Online Durum: Offline Mesajlar: 832 |
Geç kalınmış bir karar fakat sadece bu gidişatın sorumlusu Daum olamaz. Bursaspor yönetimi çok acemi ve bu konuda onlarında büyük hataları var bu yönetim olduğu sürece çok fazla bir ilerleme olmayacak tamamen bir gerileme olacaktır. Son Konya maçı sonrası dışarıda ciddi bir tepki vardı yönetim yönünde ve sürekli olarak ceza almaları bir rastlantı değil bilinçli bir yönetim hamlesidir çünkü biliyorlar ki ilk içeride ki seyircili maçta taraftarın yönetime olan tepkisi hiçte küçük olmayacaktır. |
|
EsEs
|
|
![]() |
|
EsBoraEs ![]() Usta Yazar Tayfun Yaş: 35 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2249 |
Bursaspor'da Daum dönemi bitti
Bursaspor yönetimi, teknik direktör Christoph Daum'un görevine son verdi. Bursaspor yönetimi, peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Daum ile yollarını ayırdı. Daum'un gönderilmesinin ardından Salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Galatasaray maçına takımın başında yardımcı antrenör İrfan Buz çıkacak. Teknik direktörlük için ise Abdullah Avcı'nın düşünüldüğü öğrenildi. |
|
ANTİ-BİZANS
|
|
![]() |
|
oguzhaneses ![]() Deneyimli Yazar Oğuzhan Yaş: 32 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 775 |
Çok komik bu trabzon taraftarı. Şenol Güneş'i de yollayan kendileriydi dünkü maçta Şenol hoca adını tezahurat yaptılar. 2-3 mağlubiyette direk istifa tezahuratları başlıyor.
|
|
![]() |
|
Es-EsLi26 ![]() Usta Yazar iLyas Yaş: 33 Katılım: 22/Ağu/2012 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3361 |
Benim çok beğendiğim bir hocaydı Mustafa hoca.Adam baskılara dayanamadı.
Şenol Güneş ismi geçiyor şu an. |
|
ESKIMEYENSEVDA
|
|
![]() |
|
EsBoraEs ![]() Usta Yazar Tayfun Yaş: 35 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2249 |
Trabzon MRA ile yollarını ayırmış, şimdi bunlar sezon sonuna kadar Hamiyle devam edip sezon sonunda da hocamıza bulaşırlar diye korkmuyor değilim...
|
|
ANTİ-BİZANS
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 24> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |