|
K.K.T.C EsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 27> |
Yazar | |
cagdas_26 ![]() Yeni Yazar Çağdaş Yaş: 37 Katılım: 04/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de Kıbrıs'a geldim. Magosa çevresindeki her toplantıya rahatça gelebilirim. Magosa dışındaki toplantılara da gelmeye çalışırım. Fakat oldukça zor olacak, biliyorsunuz ulaşım sınırlı. Bu arada Antalya maçının üzüntüsü hâlâ içimde :(
|
|
ES-ES aşkı her yerde...
|
|
![]() |
|
es_gokhan_es ![]() Usta Yazar Gökhan Çelik Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1348 |
![]() bi fikrim var cagdas_26.
bi aksilik olmazsa çok yakında araba alacağım. toplanacağımız gün nöbetime falan denk gelmezse seni alırım, beraber gideriz..
![]() |
|
Es - Es
|
|
![]() |
|
erkin ![]() Usta Yazar Erkin ESES Yaş: 39 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Swansea Online Durum: Offline Mesajlar: 1330 |
bir iftar yemegi organizasyonu yapalim derim, magosadan kac kisi cikar ki?
|
|
eRkin.org - Kişisel B'şey!
|
|
![]() |
|
cagdas_26 ![]() Yeni Yazar Çağdaş Yaş: 37 Katılım: 04/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
Gerçekten güzel olur. Arabayla alırsan çok güzel olur hacım. İftar yemeği planı da çok güzel bana uyar gerçekten.
|
|
ES-ES aşkı her yerde...
|
|
![]() |
|
Barbaros ![]() Usta Yazar Halil Yaz Yaş: 75 Katılım: 16/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1582 |
Ben bayramdan sonra 15 günlüğüne Kıbrısa Girne ve magosaya geleceğim .Orayı hiç bilmiyorum.Gelince görüşelim.
|
|
![]() |
|
Hoş gelirsin kerdeşim.
|
|
ES-ES aşkı her yerde...
|
|
![]() |
|
Barbaros ![]() Usta Yazar Halil Yaz Yaş: 75 Katılım: 16/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1582 |
15 ekimde geleceğim .önce girnede kalacağım.ercandan girneye nasıl gidebilirim.muhtemelen gece geleceğim.
|
|
![]() |
|
erkin ![]() Usta Yazar Erkin ESES Yaş: 39 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Swansea Online Durum: Offline Mesajlar: 1330 |
servis olmaz %90, taksi yada bir tanidik karsilamasi lazim. kktc de servisin `S` i yok !
|
|
eRkin.org - Kişisel B'şey!
|
|
![]() |
|
ercan girne arası kaç km?
|
|
![]() |
|
erol ![]() Yazar erol Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 212 |
arkadaslar en kısa zamanda düzenleyelim bu iftar yemeğini madem erkin arkadas gönüllü biz ona uyalım kendisinden haber bekliyoruz lefkosadaki esesliler olarak.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 27> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |