|
K.K.T.C EsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 252627 |
Yazar | |||
siyah ve kırmızı ![]() Deneyimli Yazar ismail Yaş: 54 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: çanakkale Online Durum: Offline Mesajlar: 326 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
girne amerikan üniversitesinde okuyan varmıdır. varsa bilgi almak istiyorum.
|
|||
![]() |
|||
siyah ve kırmızı ![]() Deneyimli Yazar ismail Yaş: 54 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: çanakkale Online Durum: Offline Mesajlar: 326 |
||
Ali bey oğlumu girne amerikan üniversitesine göndermek istiyorum girne hakkında bilgi verirseniz sevinirim. yurtta mı kalmalı eve mi çıkmalı. okul nasıldır bu konular hakkın da bilgi almak istiyorum. teşekkürler şimdiden.
|
|||
![]() |
|||
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
||
İsmail Bey özelden telefon numaramı yolladım.
|
|||
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|||
![]() |
|||
SerifOkan ![]() Usta Yazar Serif Okan Yaş: 30 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2112 |
||
Girne americanda hukuk okuyorum ismail abi, oğlunuz veya siz bana mesaj atarsanız okul ve girnenin yaşam koşulları hakkında aklınıza takılan soruları cevaplayabilirm.
https://www.facebook.com/serifokan.kagsak |
|||
Eskişehirspor Siyaset Üstüdür !
|
|||
![]() |
|||
kayılı ![]() Usta Yazar ahmet arısoy Yaş: 54 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1959 |
||
Müjdat hayattamısın,
kıbrıstan esesin hali nasıl gözüküyor |
|||
tartışmaya gerek yok, en büyük ESES
|
|||
![]() |
|||
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
||
|
|||
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|||
![]() |
|||
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
||
İyimserim ama, sağlıksız yaşanmıyor Ali bey....
![]() |
|||
# Direnmüdavim....
|
|||
![]() |
|||
kayılı ![]() Usta Yazar ahmet arısoy Yaş: 54 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1959 |
||
hayatta olmana sevindim ama yorumlarını okuyamıyoruz. senin yorumların en azından benim için önemli. uzaktada olsan yorumlarını bekliyoruz. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Müjdat kendini gizleme, ortaya çık, yorumunu yap, kritik günler yaşıyoruz, panik havasını aşmalıyız. |
|||
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 252627 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |