|
K.K.T.C EsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 24252627> |
Yazar | |
eskioğuzeses ![]() Usta Yazar oğuz özkara Yaş: 39 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: kktc Online Durum: Offline Mesajlar: 1026 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saat 20:30 da Corner Pub da toplanıyoruz herkesi bekliyoruz
|
|
Şampiyonluk umrumda değil,sen yeterki yürekten oyna Eskişehir
|
|
![]() |
|
mülgen ![]() Yazar mustafa ülgen Yaş: 46 Katılım: 04/Ağu/2012 Yer: kıbrıs Online Durum: Offline Mesajlar: 51 |
daha önce toplandığımız mekan değil mi burası. yanlış yere gitmeyelim.
|
|
![]() |
|
eskioğuzeses ![]() Usta Yazar oğuz özkara Yaş: 39 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: kktc Online Durum: Offline Mesajlar: 1026 |
Evet orası...biz seni yanlış yere gönderir miyiz ;))
|
|
Şampiyonluk umrumda değil,sen yeterki yürekten oyna Eskişehir
|
|
![]() |
|
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
Merhaba arkadaşlar. Bu yıl Haziran sonunda, 2018 Haziran ayına kadar sürecek görev için Girne Öğretmenevi'nde çalışmaya başlamış bulunuyorum. Geçen sezon Fenerbahçe maçını bazı arkadaşlarla birlikte izlemiştik. Ordan tanıyan olabilir. Girne'ye geldiğinizde mutlaka beklerim çay kahve içmeye. Safları sıklaştıralım :)
|
|
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Yeni görevinizde başarılar dilerim Ali Desidero bey,
sizi 2018 haziranında Eskişehir Öğretmen evine de bekleriz.
![]() Adı geçen öğretmenevinde uygun kadro yok deme, memlekete hizmetin rütbei şahanESi olmaz.
![]() |
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
essum ![]() Yazar UFUK Yaş: 42 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: KKTC Online Durum: Offline Mesajlar: 78 |
ali abi varmı bir organizasyon kupa maçı ile ilgili
|
|
karakızıl oldu hep sevdam
|
|
![]() |
|
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
Valla Ufuk kimseden ses seda yok.Ben Girne'deyim, istersen buluşup izleriz bir yerde maçı.
|
|
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Ben de Tekkedeyim hocam, buyur gel....
![]() |
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
essum ![]() Yazar UFUK Yaş: 42 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: KKTC Online Durum: Offline Mesajlar: 78 |
ali abi yapalım bi organizasyon kupa maçı ile ilgili varmı gitmek isteyen renkdaşlar acaba ?
|
|
karakızıl oldu hep sevdam
|
|
![]() |
|
aykuteses ![]() Yazar Aykut Yaş: 35 Katılım: 10/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 89 |
Kıbrısta yaşayan hemşerilerimizle görüşme fırsatımız olursa memnun oluruz.Ben girnedeyim.
|
|
https://www.facebook.com/aykuteses26 Kıbrıslı Es Esliler görüşmek için
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 24252627> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |