|
K.K.T.C EsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 27> |
Yazar | |
Bay_Kıbrıs ![]() Yazar Volkan Yaş: 43 Katılım: 04/Eyl/2007 Yer: Kocaeli Online Durum: Offline Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar Kupa macının ardından Girne Horbourda bır eses eglencesıne ne dersınız, kırmızı Sımsekler Girnede Cvplarınızı beklıyorum....
KKTC VOLKAN
|
|
EsEs Heryerde Eses... KOcaeliden KKŞ'li Volkan
|
|
![]() |
|
erol ![]() Yazar erol Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 212 |
tmm olur saat kaçta nerde
|
|
![]() |
|
kubilay ![]() Yazar kubilay erdelikara Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
kupa maçını tv veriyormu?
|
|
BKŞ
|
|
![]() |
|
erol ![]() Yazar erol Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 212 |
bilmiyorum
|
|
![]() |
|
kubilay ![]() Yazar kubilay erdelikara Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
erolcuğum teşekkür ederim:)
|
|
BKŞ
|
|
![]() |
|
ne demek :D
|
|
![]() |
|
Bay_Kıbrıs ![]() Yazar Volkan Yaş: 43 Katılım: 04/Eyl/2007 Yer: Kocaeli Online Durum: Offline Mesajlar: 55 |
İşte emin adımlarla ilerliyoruz EsEsli arkadaşlar. Yeri ben belirledim Zamanı siz belirleyin ve Girne Horbourda Buluşalım Kupaya Emin Adımlarla Şimşekler geri dönüyor... VOLKAN...
|
|
EsEs Heryerde Eses... KOcaeliden KKŞ'li Volkan
|
|
![]() |
|
cagdas_26 ![]() Yeni Yazar Çağdaş Yaş: 37 Katılım: 04/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
Kıbrıs'a 20'sinde geleceğim. O zaman Mağusa'dan gelip size katılmak benim için büyük bir zevk olacak. Hatta ES-ES'imiz bu başarılarına devam ederse kardeşlerimizle beraber olmaktan daha çok mutlu olacağım.
|
|
ES-ES aşkı her yerde...
|
|
![]() |
|
öğrenciler ne zaman gidiyo kıbrısa herkes bi yazabilirmi |
|
![]() |
|
es_gokhan_es ![]() Usta Yazar Gökhan Çelik Yaş: 37 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1348 |
Bende varım. Yalnız foruma bu aralar sık giremiyorum. Her şey belli olunca birileri cepten bi mesaj geçerse çok sevinirim. 0533 834 63 69 |
|
Es - Es
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 27> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |