|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 126> |
Yazar | |
serhat_kepirli ![]() Yazar serhat özkaya Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: KOCAELİ Online Durum: Offline Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
HENDEKTEKİLERE DUYRULUR. BENDE HENDEKTEYİM.
|
|
KANDIRA'NIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Sevgili Serhat,
telefon numaranı,
mail adresime gönder.
Hendeğe gidip geliyorum.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
serhat_kepirli ![]() Yazar serhat özkaya Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: KOCAELİ Online Durum: Offline Mesajlar: 201 |
abi tel: 0542 598 62 59
mail: eski_87_kepir@hotmail.com
|
|
|
|
![]() |
|
sayın S.K.Ş. üyeleri antalya deplasmanına gidiyorum gelecek varmı?
|
|
|
|
![]() |
|
eses88 ![]() Deneyimli Yazar F.Murat Yaş: 34 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 496 |
serhat antalya deplasmanına ne şekilde gitmeyi düşünüyorsun? Taraftar gruplarıyla mı yoksa kişisel olarak mı?
|
|
Gücümüzü Tarihimizden Alıyoruz
|
|
![]() |
|
Eskişehire gidip oradan taraftar otobüsleriyle. gideceğiz. Biz hendekten 2 kişi gidiyoruz adapazarından gelecek varsa cumartesi günü doğu ekspresiyle arifiyeden geçeceğiz eskişehire. gelecek varsa tel: 0542 598 62 59
|
|
|
|
![]() |
|
ESES_sonmohikan ![]() Yazar hamdi Yaş: 34 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 118 |
Sewgili kardeşlerim sonunda geldim en sonunda üyeliğimi aktive ettirebildim.Ben de buradayım yatay geçiş falan olmadı bea.Kartal maçına gidfecek var mı?
|
|
Bedensiz bir ruh sewiyorum 4 hece 9 harf adı:ESKİŞEHİR
|
|
![]() |
|
eskieskies ![]() Yazar İbrahim Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Evet Hamdi ben gidiyorum kartal maçına büyük ihtimal c.tesi günü doğu exp.ile gidecem.Beraber organizasyon yapalım.
|
|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri
|
|
![]() |
|
ESES_sonmohikan ![]() Yazar hamdi Yaş: 34 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 118 |
Hacım ben gitmeye çalışcam bi aksilik olmazsa.Hem meşale şov da varmış super olur.Başka gitcek var mı bilion mu?
|
|
Bedensiz bir ruh sewiyorum 4 hece 9 harf adı:ESKİŞEHİR
|
|
![]() |
|
10ur26 ![]() Deneyimli Yazar onur Yaş: 36 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: İstanbul/maltep Online Durum: Offline Mesajlar: 363 |
YA sakaryada bir ergun vardı nerelerdedir o arkadaşlar
|
|
Bizi lüks meyhanelerde aramayın.Biz dost şarabı içenlerdeniz.Bize bu aşk nedir diye sormayın.Biz ESES AŞKI UĞRUNA ÖLENLERDENİZ-KKŞ
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 126> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |