|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 126> |
Yazar | |
KaRa ![]() Usta Yazar KapKaRa Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Yayladan Online Durum: Offline Mesajlar: 1991 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bora abi de mezun oldu demek :) Hayırlı olsun ;)
|
|
YÖNETİM İSTİFA! ŞEFFAF MALİ TABLO İSTİYORUZ!
|
|
![]() |
|
tatarinho ![]() Usta Yazar Deniz B. Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Brazil Online Durum: Offline Mesajlar: 1366 |
Hendek ten selamlar ben de burdayım(tatar DEniz)
|
|
Etle Rakı Tatar'ın hakkı..
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
PO da saha betonu döküyorum,
çalışmak istersen hemen kürek al, gel.
Güneş doğarken mesai başlıyor, batarken,
betimizi cuvup, etmen rakılarımızı sozamız akay.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
eskieskies ![]() Yazar İbrahim Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Arkadaşlar bu seneki ilk toplantımızı 26 ağustos günü eses-elazığ maçından önce yapalım diyorum.Nasıl olur ordanda maça geçeriz,yorumlarınızı bekliyorum
|
|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri
|
|
![]() |
|
mask26 ![]() Deneyimli Yazar mehmet ali sarıkaya Yaş: 40 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 368 |
bence iyi olur istanbul maçlarıba tam kadro bekliyorum...
|
|
GURBETİN KIRMIZI ŞİMŞEĞİ
|
|
![]() |
|
ozcandemir ![]() Yazar özcan demir Yaş: 43 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 97 |
Sakaryanın Kırmızı Şimşeklerine , Düzcenin Kırmızı Şimşeklerinden SELAMLAR,SEVGİLER,SAYGILAR...
|
|
Ölümüne EsEs...Düzce'deki EsEs sevdalıları iletişimi koparmayalım:)
|
|
![]() |
|
özer-_-26 ![]() Deneyimli Yazar Özer Yaş: 31 Katılım: 08/Ağu/2007 Yer: Kütahya Online Durum: Offline Mesajlar: 602 |
Sakaryanın Kırmızı Şimşeklerine yurekten basarılar dılıyorum
|
|
Eskişehirsporumuzun golü,10 numaralı formasıyla Zennnggiiiiinnn erkaaann Zeennngggiiinn erkaann Teşekkürler EFSANE !
|
|
![]() |
|
eskieskies ![]() Yazar İbrahim Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
sağolun teşekkürler. Buarada arkadaşlar elazığ maçından önce toplanalım.Kimseden ses çıkmadı. |
|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri
|
|
![]() |
|
mask26 ![]() Deneyimli Yazar mehmet ali sarıkaya Yaş: 40 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 368 |
beyler maça geliyomusunuz görüşelim yaaa...
|
|
GURBETİN KIRMIZI ŞİMŞEĞİ
|
|
![]() |
|
serhat_kepirli ![]() Yazar serhat özkaya Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: KOCAELİ Online Durum: Offline Mesajlar: 201 |
ARTIK TOPLANALIM MALATYA MAÇINI İZLEME ORGANİZASYONU YAPALIM. SAKARYANIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ BU SENE ESKİSİ KADAR PASİF OLMASIN.
|
|
KANDIRA'NIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 126> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |