|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 123124125126> |
Yazar | |
SRKN ![]() Usta Yazar SRKN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1369 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Sakaryanın Kırmızı Şimşekleri; desteklerinizi bekliyoruz.
Bölgemizde yaşayan tanıdıklarınızı MerzifonESES oluşumundan bahsedip aşağıda belirtilen facebook sayfamıza yönlendirirseniz memnun oluruz. Eskişehirden uzakta ESKİŞEHİRSPOR sevdasını yüreklerinde taşıyan; Merzifon,Amasya,Samsun, Çorum gibi yakın bölgelerde yaşayan tüm ESKİŞEHİRSPOR sevdalıları BİR ARAYA GELİYOR !!! Unutmayın; BULUTLAR BİRLEŞMEDEN ŞİMŞEKLER ÇAKMAZ! LÜTFEN tanıdığınız Eskişehirspor'luları da aramıza davet ediniz. Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/MerzifonESES LÜTFEN SAYFAMIZI BEĞENİN TÜM GELİŞMELERDEN HABERİNİZ OLSUN. Facebook hesabı olmayanlar lütfen MerzifonESES@gmail.com adresi veya buradan özel mesaj yoluyla irtibata geçiniz. Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES |
|
ES-ES'i SEV KIRMIZI GİY!
" BİZ BÜYÜK ESES'İZ KIRMIZI ŞİMŞEĞİZ " #esesisevkırmızıgiy |
|
![]() |
|
erden_es ![]() Yeni Yazar erden Yaş: - Katılım: 06/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2 |
sakaryadan herkese selamlar yeni mekanımız sakarya
|
|
![]() |
|
celaluslu26 ![]() Deneyimli Yazar celal Yaş: 56 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: SAKARYA Online Durum: Offline Mesajlar: 599 |
Sakarya'ya geldiğimden beri ilk kez buradaki çocuklarla buluştuk ve benim evimde eses- gençlerbirliği maçını izleme organizasyonunu gerçekleştirdik.Bıraktığımız yerden devam.
|
|
Ben eses in birgün süperliğde şampiyon olacağına inanıyorum ya siz?
|
|
![]() |
|
erden_es ![]() Yeni Yazar erden Yaş: - Katılım: 06/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2 |
sakarya dan deplasmanlara herhangi bi organizasyon olmuyor mu hiç denk gelmedim . yada sakaryada
|
|
![]() |
|
aliESES26 ![]() Deneyimli Yazar Ali YELTEN Yaş: 59 Katılım: 30/Haz/2013 Yer: ESKISEHIR Online Durum: Offline Mesajlar: 558 |
![]() |
|
Dorylaion ![]() Usta Yazar Ersin ASLAN Yaş: 37 Katılım: 18/Oca/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3163 |
Akşamüstü o tır ayaklanmıştı ama gitti mi gitmedimi o esnada bakmadım.. 2-3 gündür Kent Meydanında.Sakarya'nın yarısı falan Trabzonlu'dur. O tır oraya sık sık geliyor zaten, 3 İstanbul tırları falan da sık sık geliyor Kent Meydanı'na zaten. Alışıldık bir durum yani.
|
|
ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL...
|
|
![]() |
|
aliESES26 ![]() Deneyimli Yazar Ali YELTEN Yaş: 59 Katılım: 30/Haz/2013 Yer: ESKISEHIR Online Durum: Offline Mesajlar: 558 |
Lima park oteldeyim Ersin,seninle bi tanışamadık
|
|
![]() |
|
tatarinho ![]() Usta Yazar Deniz B. Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Brazil Online Durum: Offline Mesajlar: 1366 |
Ali Abi Sakarya'daki Karadenizli ve Bizans varlığı malumdur bize benzemezler,
Seni ve Sakarya yı düşününce aklıma yaş üzüm rakılı hatıralar gelir,altında grand punto :) |
|
Etle Rakı Tatar'ın hakkı..
|
|
![]() |
|
Offf of Denizim... Götüreyim seni adaya:) Bi Anason balık yaparız |
|
![]() |
|
tatarinho ![]() Usta Yazar Deniz B. Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Brazil Online Durum: Offline Mesajlar: 1366 |
Ayağa kalk Sakarya demiş Necip Fazıl Haydi Sakarya hiç mi gelmedi 4 senedir bu üniversiteye Eskişehir'li...
|
|
Etle Rakı Tatar'ın hakkı..
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 123124125126> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |