|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 126> |
Yazar | |
eskieskies ![]() Yazar İbrahim Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 01/Ağu/2007 saat 13:50 ![]() |
Sakaryadaki tüm eskişehirsporlular burdan devam edelim.
|
|
Sakarya'nın Kırmızı Şimşekleri
|
|
![]() |
|
mask26 ![]() Deneyimli Yazar mehmet ali sarıkaya Yaş: 40 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 368 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
sakarya uyan sakaryaa, çakır nerlerdesiniz...
|
|
GURBETİN KIRMIZI ŞİMŞEĞİ
|
|
![]() |
|
MuratN ![]() Deneyimli Yazar Arabacı Murat Yaş: 36 Katılım: 06/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 486 |
Sakarya' nın kırmızı şimşeklerine selamlar ve bu vesileyle yapacağınız aktivitelerinizde başarılar
![]() ![]() |
|
Türkiye' yi kırsalında; EsEs' i stadta sevdik ...
|
|
![]() |
|
eskieskies ![]() Yazar İbrahim Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Valla biz burdayızda kimse yok ortalıkta |
|
|
|
![]() |
|
^^^^sonmohikan^^^^ ![]() Yeni Yazar HAMDİ Yaş: 34 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 9 |
İşte bende geldim bundan önce alıyodum uyelik ama aktive ederken hata veriyodu.Artık bende buradayım yane her zamanki yerimde.Başarılar bize ve tum KŞ oluşumlarına
![]() |
|
Bedensiz bir ruh sewiyorum 4 hece 9 harf adı:ESKİŞEHİR
SAKARYA NIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ |
|
![]() |
|
celaluslu26 ![]() Deneyimli Yazar celal Yaş: 56 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: SAKARYA Online Durum: Offline Mesajlar: 599 |
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba.Bir toplantı yapsak diyorum.
|
|
Ben eses in birgün süperliğde şampiyon olacağına inanıyorum ya siz?
|
|
![]() |
|
Evet çok güzel olur abi bencede en yakın zamanda yapalım.Maçlara az kaldı.
|
|
|
|
![]() |
|
^^^^sonmohikan^^^^ ![]() Yeni Yazar HAMDİ Yaş: 34 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 9 |
Ewt bencede bir toplantı lazım ama maçlar başlamadan nasıl olcak yani toplanabilcez mi eskişehirde?
|
|
|
![]() |
|
Hajım düzelttim bak olmuş mu?
![]() çok saol walla ![]() |
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Sevgili Boranın öğrenimini tamamlayarak,
mezuniyet belgesi aldığını öğrendim, kutlarım..
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 126> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |