|
MarmarisESES maç izleme organizasyonu |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 12> |
Yazar | |
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marmaristen alışık olduğumuz güzel görüntüler birliktelikler her zamanki gibi harikasınız.Mehmet Ali nin neşesi süper sanırım maç öncesi Allah neşenizi daim kılsın.
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
|
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 40 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Bjk maçına Marmaris'ten toplu organizasyon yapılmayacaktır.
Arzu edenler t.v. den seyretmek için FRİEND'S CAFE'ye gelebilir.Bir kaç arkadaşımla orada olacağım...
|
|
![]() |
|
esmaris ![]() Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Trabzonspor-Eskişehirspor maçını Friend's cafe 'de hep beraber seyredeceğiz..Arzu eden gönüldaşlarımızı bekliyoruz.. |
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR EsEs'İm
|
|
![]() |
|
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 40 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Friend's cafe'ye 18:00 den itibaren dökülmeye başlıyoruz komutanım
![]() |
|
![]() |
|
Sivas maçını Marmaris Friend's Cafe'de izliyoruz.Duyan duymayanlara söylesin Marmaris tayfası.Ekibi toplayalım gideceğimiz maçların alt yapısı ve yapılacak organizasyonlar burada konuşalacaktır.Saygılar Unutmadan; Forma ve atkısız gelen olmasın arkadaşlar...
![]() |
|
![]() |
|
esmaris ![]() Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Metinim ben büyük ihtimalle gelemeyeceğim biliyorsun mesai var hafta sonu.Şu BandoESES meselesini bir konuşun bakalım MarmarisESES adına birşeyler yatırmak mümkün olacakmı eğer olmayacaksa biz bireysel olarak yatıralım...
|
|
|
|
![]() |
|
eskar ![]() Yazar CENGİZ KAR Yaş: 47 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turks and Caicos Islands Online Durum: Offline Mesajlar: 187 |
ulu şefim sana bir türlü ulaşamıyorum mesajlar bırakıyorum selamlar bırakıyorum ama dönüş yapmıyorsun kırılıyorum abicim sevgiler. cengiz
|
|
![]() |
|
seven7 ![]() Yazar alp mete Yaş: 48 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 150 |
Marmaris teki bir dolmuşun içinde heryerin siyah kırmızı eskişehirspor posterleriyle dolu olan dolmuş sahibi bu forumda mıdır acaba?
|
|
[COLOR=RED]1 gün gelecek 1 gün kalacak
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=2993&PN=4 |
|
![]() |
|
Kendisi Metin Yalın oluyor....
|
|
|
|
![]() |
|
Gelecek olan gönüldaşlarımızı bekleriz.
Bunun dışında BandoESES için hesap numarasına kendim karınca kararınca bişeyler yatırdım.Toplu bir organizasyon yapacaksak onada katılmaya hazırırım.
Yarın Friend's Cafe'de buluşmak üzere
![]() |
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |