|
1965liler Derneği 123bin öğrenciye forma Kampnyası |
Cevapla | Sayfa <12345 14> |
Yazar | |
sivri74
Usta Yazar Süleyman Yaş: 50 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4769 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 20:26 |
Ne mutlu ES ES 'liyim diyene.
|
|
Tek Bir Hedef Tek Bir Nefes En Büyük ES ES
Zaman takıma destek olma zamanı. |
|
tayfun26
Usta Yazar Tayfun PORSUK Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2008 Yer: BURSA Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 20:32 |
Çiçek Bahçesi Gibi Maşallah....!!!
BursaESES adına başta 1965liler derneği olmak üzere Mustafa Abi'ye,Başkan'a,yönetime,sponsorlara ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz
|
|
BursaESES
|
|
SUATESES
Deneyimli Yazar Suat Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Foça Online Durum: Offline Mesajlar: 540 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 20:34 |
1965 liler derneği büyük bir projeye imza atmış. Emeği geçenlerin eline, koluna, ayağına sağlık. İnşallah gerekli sponsorlar bulunur ve forma kampanyasının devamı gelir.
|
|
Körfezin Kırmızı Şimşekleri
|
|
tayfun26
Usta Yazar Tayfun PORSUK Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2008 Yer: BURSA Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 20:37 |
bu arada 5 yaşındaki erkek yeğenime resimleri gösterdiğimde tepkisi aynen şöyleydi.
aaaaa.....!!! çok güzelllll...!!! bende istiyorum dayı ne olur banada versinler.! Dedi.
Uzaklarda gurbette bir eses'li daha yetiştiriyoruz.Nerden bulabilirim forma acaba.?
|
|
BursaESES
|
|
sivri74
Usta Yazar Süleyman Yaş: 50 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4769 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 20:38 |
Eskişehirspor taraftarlarının takımına destek vermesi gerektiğini anlatan Akgören, şöyle konuştu: ''Eskişehir'de yetişen yeni nesilin İstanbul takımlarını tutmasını istemiyoruz. Okula 650 forma getirdik. Sponsor bulursak kentteki 123 bin öğrenciye Eskişehirspor forması giydirmek istiyoruz. Her öğrencinin bir forması olmasını istiyoruz. Bütün çocukları Eskişehirsporlu yapacağız.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/128586/ İşte bunu vermek için değerli yöneticilerimizin çocukları stada bedava sokması lazım ama malesef sokmuyor sen maça gelmesin diye zorlarsan bunu nasıl aşılayacağız . |
|
Tek Bir Hedef Tek Bir Nefes En Büyük ES ES
Zaman takıma destek olma zamanı. |
|
es_formen
Deneyimli Yazar MESUT Yaş: 52 Katılım: 05/Ağu/2008 Yer: rusya-sochi Online Durum: Offline Mesajlar: 428 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 21:03 |
sayın AKGÖREN sezon öncesi taşbaşı kültür merkezindeki toplantıda şahsından başka kombine bilet fiyatlarından bahseden olmadı.şimdi bakıyorum şu fotoğraflara inan duygu doluyum;sen ne güzel bi insansın ki hep ileriyi görmeye çalışıyorsun.göreceğiz hep birlikte o formaları alan çocuklarımızın bir çoğu yarınların eseslileri tribün çocukları olacak inşallah.tabi makul bilet fiyatları bulurlarsa.ne gs'nin ne fenerin taraftar sayısı yeter bize;bizim eses sevdalılarımız yeter hepsine,ANCAK ben 9 yaşındaki oğlumla geldiğim stad kapısından ,oğlumun bileti olmadığı için geri çevriliyorsam;kimse kusura bakmasın SEN ,BEN ve ESES SEVDALISI bütün arkadaşlarımın çabaları boş gibi geliyor.biz 3. ligde bile yanlız bırakmadık bu sevdayı yine bırakmayacağız.efsane başkan demiyorum ve demem.aklım almıyor bu çocukların tribüne ücretsiz girmesine müsade etmeyen sözde başkan acaba kapılarda güvenlik görevlilerinin adam kayırmasından haberin varmı.O CEZAyı çocuklar değil,senin maaş ödediğin güvenlikçilerinin beleş içeri aldığı adamlar yüzünden yedik.özür dilerim bu duygu yüküyle dökülüverdi işte,MUSTAFA AKGÖREN kardeşim ve derneğinin çalışmalarını ayakta alkışlıyorum.
|
|
krasny molnya
|
|
zawur
Deneyimli Yazar yasin dincar Yaş: 40 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 939 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 21:16 |
kanal 26 ya bakın :D
|
|
MuratHoca
Usta Yazar Murat Kiracı Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1681 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 21:16 |
"Eskişehirde Sadece Eskişehirspor tutulur, desteklenir" prensibini yaşatacak bu organizasyon için emeği geçen herkese başta 1965'liler derneği ve yöneticilerine ve de kulüp yöneticilerimize en içten teşekkürlerimizi iletiyorum.
|
|
üniESES-Karanlık ve ayaz gecelerde içimizde yanan ateştir, Eskişehir...
|
|
ccigarr
Usta Yazar hakan Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2611 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 21:19 |
Aman ne güzeller ya cıvıl cıvıl eseseskikikieskieskies
|
|
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|
karamürsel-es
Deneyimli Yazar Bülent Yaş: 47 Katılım: 11/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 21:28 |
Ne kadar güzel uygulamalr tebrik ederim..Umarm birgün ESKİŞEHİRSPOR KOLEJİde açılır..Karamürselde şu an bir okulun bir kaç sınıfında imkanlarımız dahilinde yenileştirme katkısı yapmaya çalışıyorz,tamamlandğnda"Eğitime ve EsEse gönül verenlern katkılarıyla"yazacağız.Şu an karar verdim sınıftakilerede bir beden eğitimi dersinde forma dağıttıracağm...
|
|
karamürselden..
|
|
Cevapla | Sayfa <12345 14> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |