|
1965liler Derneği 123bin öğrenciye forma Kampnyası |
Cevapla | Sayfa 123 14> |
Yazar | |
1965liler
Yazar Eskişehir 1965liler Derneği Yaş: - Katılım: 20/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 37 |
Alıntı Cevapla
Konu: 1965liler Derneği 123bin öğrenciye forma Kampnyası Tarih: 10/Eki/2008 saat 18:47 |
Çalışmaları sezon başından beri devam eden İlköğretim Öğrencilerine Eskişehirspor forması Kampanyamızı bugün Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile başlatmış olduk.
Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda seçilen Yavuz Selim İlköğretim okulunda toplam 650 öğrenciye Eskişehir forması dağıtıldı.
123bin öğrenciye birden forma dağıtmak, bir kişiyi ya da bir kuruluşu maddi olarak çok zorlayacağı için, ilk adımı bizler başlattık, diğer okullar için ise "her bir okula bir sponsor" şeklinde sponsor arayışımız, bunun yanında kampanyanın devamı için gerekli tüm organizasyon ve sevkiyat çalışmamız devam edecektir.
Bu konuda bizleri geri çevirmeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Ceylan'a, Başkanımız Halil Ünal'a, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'a, futbolcularımız Serdar, Vucko ve Serkan'a, gazeteci arkadaşlarımıza ve okul müdürümüze teşekkür ederiz.
|
|
BLoodY
Admin Mehmet Öztürk Yaş: 54 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 873 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 18:50 |
Gerçekten çok güzel anlardı, fotograflardan cok belli olmuyor ama öğrenciler surekli olarak ESES tezahuratlari yapiyorlardi. Hele bir de futbolcularimiz ve başkanımız gelecek dediğimizde bir çığlık ve alkış koptu ki inanilmaz :) Tüyler ürperten dakikalar yaşadık açıkçası. Emeği geçen herkese tesekkürler.
|
|
omerbihlar
Usta Yazar Ömer Bıhlar Yaş: 35 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 5757 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 18:53 |
Emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Umarım böyle çalışmalar deam eder.
|
|
Rakibinle uğraşma, takımını destekle...
Ömer Bıhlar |
|
esesreha
Usta Yazar Reha Yılmaz Yaş: 59 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2291 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 18:57 |
1965 liler derneğini bu çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. BÜYÜK BAŞKAN ın o minik yavrulara forma giydirirken gösterdiği hassasiyeti keşke babalarıyla maça geleçek olan çoçuklarada gösterebilseydi. Ama orada basın var poz verecek. Forma giydirmekle olmuyor bu işler başkan ağaç yaş iken eğilirmiş. Bunu hiçbir zaman aklından çıkartma. Tabi senin için bir önemi varsa.
|
|
cresadur
Usta Yazar fatih Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Çorum DSİ Online Durum: Offline Mesajlar: 2632 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 18:58 |
Süper ya resimlere baktıkca çok duygulandım tüylerim diken diken Süpesiniz ne diyebilirim yaaa
|
|
DSİ Es Es
|
|
genc_simsek_kerem
Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 26/Ağu/2007 Yer: Eskişehir!! Online Durum: Offline Mesajlar: 860 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 19:00 |
Çok güzel bir proje..
Liselere de dağıtılacak mı acaba |
|
KoreoESES
|
|
havuç ali
Usta Yazar Ali Can Yaş: - Katılım: 07/Tem/2008 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 2118 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 19:05 |
Gurbetteki Eskişehirlileri tespit edip onlarada forma gönderseler daha iyi olur bence.
|
|
meliheses
Usta Yazar melih Yaş: 45 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 6051 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 19:06 |
devamı da gelsin. çok güzel. eses sevgisi çocukların kalbinde yeşersin.çocukların da ileride unutamayacağı bir gün olmuş.emeği geçenlere teşekkürler
|
|
MeHmEteses
Yazar mehmet donat Yaş: 33 Katılım: 27/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 251 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 19:13 |
çok güzel bir proje bu emeği geçenlere sonsuz teşekkürler sponsor bulunarak inşallah devamı gelir.
|
|
KABUL ETSİN ARTIK HERKES BU ALEMDE KRAL ESES DAHA HERŞEY BİTMEDİKİ SALDIR ESES SALDIR ESES
|
|
emrESES_26
Usta Yazar Emre Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara-Eskşehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1260 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2008 saat 19:14 |
Abi süper bişey bu ya gerçekten emeği geçen kim varsa sonuna kadar Allah razı olsun.
İşte böyle yaparak Eskişehirsporluluğu aşılamak lazım cocuklara.
Şimdi en azından 100 tane minik kazandırdık Eskişehirsporumuza.
Bütün okullarda en kısa sürede EsEs formasız kimse kalmaması dileğiyle..
|
|
Namazdan Sonraki Duamsın EsEs'im..
Kızılcıklı - ankaraESES |
|
Cevapla | Sayfa 123 14> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |