|
İzmirEsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 6970717273 75> |
Yazar | |||
ayakta26 ![]() Yazar Gökay Yaş: 29 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı olsun. bende aslen karşıyaka doğumluyumdur. bayramda oraya gittiğimde sahilde ki cafeler de eskişehir-karabük maçını açtırmak için çok çaba sarfetmiştim kimse alışık değil orada istanbul takımları dışında maç izlemeye |
|||
Ez10 !
|
|||
![]() |
|||
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
||
http://www.facebook.com/groups/104413656255880/ |
|||
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|||
![]() |
|||
marcus ![]() Usta Yazar UGUR Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2375 |
||
Eywallah :) çok saol |
|||
![]() |
|||
Matador26 ![]() Usta Yazar Ozan Kaan Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 2290 |
||
Bende izmir karşıyakada otuyorum elden geldikçe birlitke maç izlemek isterim.. Face linkimi özeldenn attım.. :) |
|||
"Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse değişememek için ben dünyaya direniyorum"
|
|||
![]() |
|||
mcaizmir ![]() Yazar Çağrı Yaş: 33 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 164 |
||
Sevgili arkadaşlar 6-7 aylığına full time çalışabileceğim bir iş arıyorum.Ama garsonluk tarzı istemiyorum amelelik yaparım böyle iş görürseniz lütfen beni haberdar edin.
|
|||
![]() |
|||
Matador26 ![]() Usta Yazar Ozan Kaan Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 2290 |
||
Abi İzmirin neresinde oturuyorsun... Keşke destekçi olabilsek iş konusunda ama öğrenciyimm malesef.. :( |
|||
"Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse değişememek için ben dünyaya direniyorum"
|
|||
![]() |
|||
mcaizmir ![]() Yazar Çağrı Yaş: 33 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 164 |
||
bucadayım kardeşim ya öyle denk gelirse gören duyan olursa haber versin ben gelince arayacağım bakalım ama çoğu dönmüyor kipaya başvurdum ararlar kesin diyorlar ama dönen yok.
|
|||
![]() |
|||
ali_9292 ![]() Usta Yazar Ali Özen Yaş: 31 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 2595 |
||
Kritik kupa maçı İzmir'de.Burada yaşayanlar için çok güzel oldu tabi.Ekstra etkinlikler de yapabileceğimizi düşünüyorum
|
|||
Her Zaman Her Yerde En Büyük Es-Es
|
|||
![]() |
|||
||
İZMİR ATATÜRK STADI tam olarak nerede ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
silkroad26 ![]() Deneyimli Yazar sezai Yaş: 38 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: EsKiŞeHiR Online Durum: Offline Mesajlar: 348 |
||
bornovada halkapınar metro aktarma merkezinden yürüyerek 5 dk
|
|||
ÖlEnE kAdAr EsEs
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 6970717273 75> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |