|
İzmirEsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 75> |
Yazar | |
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmet abicim senin yerinede bağırır takımımızı destekleriz senin için rahat olsun sana iyi vazifeler.
İzmirden geleceklere şimdiden iyi yolculuklar.
|
|
![]() |
|
hasanyuksel35 ![]() Yeni Yazar sulo Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 16 |
haydiii ESES im kalpler senle simsek gibi cak firitina gibi es cumle alem neymis gorsun
|
|
Semt-i mukaddes ÖRNEKKÖY (izmir ES-ES)
|
|
![]() |
|
kızlcıklı ![]() Yeni Yazar mithatcan Yaş: 32 Katılım: 03/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 6 |
Ben izmir ksk'de oturuyorum es es buraya ne zaman gelse hep macına gıdıyorum en son geldıgınde altaya yenılmıstı cok uzulmusutm
![]() ![]() |
|
BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ ÖLÜMÜNE ESES ANTİ İSTANBUL BEKLE GELİYORUZ!!!
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
biz zaten izmirdeyiz kardesim. sen yeterki maca gitmek iste bu sene cok organizasyonumuz olacak. |
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
![]() |
|
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
İzmirde yaşayan tüm esesli kardeşlerime arkadaşlarıma ve abilerime selamlar.Uzun zamandır bir araya gelemiyoruz önümüzde 16 eylülde canlı yayınlanacak malatya maçı var bu tarihte toplanıp hem topluca maç izleme hemde biraraya gelip hasret giderebiliriz.Bu konuda başlık açmadım çünkü maçı şurda izleyelim diyeceğim bir yer yok o yüzden herkes kendi semtinde topluca maç izleyebileceğimiz bir yer araştırır ve buraya fikirlerini yazarsa ona göre karar verip buluşuruz.Birde maçın olduğu gün ramazan olacağı için bununda göz önünde alınması gerekir. Ben şahsım adına mekan ve yer gözetmeksizin sizlerle birarada olmak için her yere geleceğimi bildirim.
Hasretimizin son bulması ve hoş sohbetler adına 16 eylülde görüşmek ümidiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum.
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
evet kesinlikle toplanalım yer olarak adalarda bir kafede izleyebiliriz merkezde herkesin kolayca ulasabilecegi yer nede olsa.
|
|
|
|
![]() |
|
yada malatyada staddamı izlesek:D
|
|
|
|
![]() |
|
anadolu_fatihi ![]() Deneyimli Yazar Halil Yaş: 59 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Ben evde rahatça maç seyretmek için D-Smart aldım. Böyle güzel fikirlerle kafamızı karıştırma. |
|
![]() |
|
RedLightning ![]() Yeni Yazar Bahadır Yaş: - Katılım: 05/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 26 |
Benimde babam d-smars aldı geçen bende izlicem maçı:) |
|
Ölümüne EsEs...İzmirin Lightning'leri
|
|
![]() |
|
hasan26 ![]() Yazar hasan özdemir Yaş: 54 Katılım: 05/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 62 |
slm.malatya macı organizasyon yeri zamanı belli olunca katılmayı topluca maç seyretmeyi isterim 16 eylül de görüşmek üzere elazığ macını canlı türübünden seyrettim stat atmosferi mütişti bu sene izmire yakın deplasmanda yok bu fırsatları değerlendirelim
|
|
istifa et yada .....
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 75> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |