|
İzmirEsEs |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 75> |
Yazar | |
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir yıllık uzun maraton sona erdi ve öss yerlestirme sonucları acıklandı.
sitemizden izmiri kazanan varsa irtibata gecelim. kazanan arkadaslarımıza organizasyonlar ve daha önemlisi izmirdeki her türlü sorunlarında yardımcı olmak bizim icin zevktir.
ÜNİESES-İZMİR
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
![]() |
|
sulo2635 ![]() Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI süleyman ulug Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 315 |
Slm elezıg mac saatı ve gunu bellı olmasını beklıyoz . o mmac kacarmı burdan durulacak. |
|
Semt-i Mukaddes
ÖRNEKKÖY (İzmir ESES) |
|
![]() |
|
scetintas ![]() Usta Yazar Suat ÇETİNTAŞ Yaş: 56 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2969 |
Sevgili izmirli dostlarım...Kombineniz yoksa gelmeyin derim..Çünkü o zamana kadar satılacak kombinenin kalmayacağını düşünüyoruz..)))
|
|
Kulübe Üye Olalım,Yönetimleri Biz Seçelim
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
suat abi 3bin tane kombine satıldıgından bahsediliyor sen kombine kalmaz diyorsun hangisine inanalım? ne kadar kombine satılırsa satılsın bilet mutlaka basılacaktır bütün stadın kombine olması biraz hayal olur su anda.
|
|
|
|
![]() |
|
es_es_emrah ![]() Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI emrah Yaş: 36 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 631 |
Biz izmirden gelecegız ve maça gıremıyecegız oylemi.öyle bır sey yok her turlu gırerız sülo irtibatta olalım izmirden giderken özellikle karşıyakada bagra bagra eses diye inlete inlete gıdelım karşıyakada sezonun ılk macını gıresun deplasmanına gıdecek belkı yollarda onlarla karsılasırız ama onlar baska yoldan gıdecekler
![]() ÖLÜM AYIRSA YOLLARIMIZI TABUTLARLA GELIRIZ SANA ESKİŞEHİR
|
|
Semt-i Mukaddes
ÖRNEKKÖY (ÜNİESES-İZMİR KIZILCIKLI-EMRAH) |
|
![]() |
|
tabutu falan karıstırma otobüsle tek parca gel yeter
![]() acıga girmemiz bayrak acısından daha iyi olur. bu arada dügün olayını unutmadım hesabını alacam gelince
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 45 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
Şahsım adına ben kapalının soluna girmeyi düşünüyorum.Eskişehire gelincede konuşuruz. Bayrak çok büyük olduğu için açık tribünde uzun süre açık kalmasına pek müsaade edilmez gibi geliyor o yüzden hastane tarafındaki kale arkasına asarsak daha iyi olur düşüncesindeyim.(Son söz büyüklerimizindir.) Alperim salı oradayım inşallah.görüşürüz.
|
|
![]() |
|
kapalıda bayragı acmak daha rahat olur ama o dedigin bölüme acık biletiyle girilebilecekmi abi? eger kapalı bileti almak gerekiyorsa kendi adıma konusayım ekonomik olarak zorlar o yüzden acıga girme taraftarıyım ama tabikide son söz büyüklerimizin. geldigin zaman ararsın ercan abicim hayırlı yolculuklar simdiden.
|
|
|
|
![]() |
|
Tayfun ![]() Deneyimli Yazar tayfun Yaş: 59 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 915 |
3 bin tane satıldıysa çok iyi ben inanmıyorum o kadar satıldıgına bilet rahat bulunur arkadaşlar
|
|
tayfun
|
|
![]() |
|
es2635 ![]() Yazar Ahmet ÇAKAL Yaş: 55 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 226 |
Benim yerimede bağırın arkadaşlar.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 75> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |