|
BursaESES |
Cevapla | Sayfa 123 37> |
Yazar | |
tayfun26
Usta Yazar Tayfun PORSUK Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2008 Yer: BURSA Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla
Konu: BursaESES Tarih: 15/Eyl/2008 saat 21:19 |
BursaESES
|
|
Rasputin
Usta Yazar Gregory Yefimovic Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 1150 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Eyl/2008 saat 01:36 |
Ben de yarı zamanlı olarak Bursa'dayım, organizasyonlarda görüşmek üzere ....
|
|
ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES
|
|
tayfun26
Usta Yazar Tayfun PORSUK Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2008 Yer: BURSA Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Eyl/2008 saat 15:26 |
Fatih'cim en kısa zamanda tanışmak ve organizasyonlarda buluşmak dileğiyle
|
|
BursaESES
|
|
tayfun26
Alıntı Cevapla Tarih: 26/Eyl/2008 saat 23:07 |
Bursadan kayseri maçına gidecek arkadaşlar varmı acaba..?
|
|
BursaESES
|
|
tayfun26
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Eyl/2008 saat 13:15 |
Bursada yaşayan tüm Eskişehirspor sevdalısı dostlarımızın ve ailelerinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve eskişehirsporumuz her zaman başarıları günlerini görmeyi dilerim |
|
BursaESES
|
|
tayfun26
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eki/2008 saat 13:47 |
Merhabalar Bursa'da yaşayan eskişehirspor sevdalısı dostlarım.12 yıl sonra tekrar bir süper lig müsabakasında kardeş ve komşu şehir,sevdiğimiz ve yaşadığımız kentin takımı olan Bursaspor ile 7.haftada üç puan mücadelesi yapıcağız bu maçı benim gibi sizlerde heyecanla bekliyordunuz.Milli maçlar dolayısı ile lige verilen bir hafta ara yüzünden biraz gecikmelide olsa bu maçtaki yerimizi alıcağız inşallah.
Sizlerinde desteği ve önerileri ile çeşitli karşılama ve trübün organizasyonları yapmayı ve eskişehirspor'umuzun her zaman her yerde yanlız kalmadığını,tekrar bir defa daha herkese göstermek istiyoruz.Görüş ve isteklerinizi bekliyoruz..!!
|
|
BursaESES
|
|
cresadur
Usta Yazar fatih Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Çorum DSİ Online Durum: Offline Mesajlar: 2632 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eki/2008 saat 14:37 |
tayfun26 sanırım senden başka es es li yok bursada kimse mesaj atmıyor
|
|
DSİ Es Es
|
|
eroncel
Deneyimli Yazar erdinç Yaş: - Katılım: 18/Kas/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 541 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eki/2008 saat 14:42 |
Maalesesf hep tayfun26 yazıyor...
Yinede Tayfun'u alkışlıyorum...
|
|
cresadur
Usta Yazar fatih Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Çorum DSİ Online Durum: Offline Mesajlar: 2632 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eki/2008 saat 14:44 |
ben gecen hafta iş görüşmesi için bursada nilüfer deydim çok güzel ve büyük bir şehir kesin bir çok Es Es li abimiz kardeşimiz var ama tayfun26 baya calısıyor sagolsun
|
|
DSİ Es Es
|
|
Baba
Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 49 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eki/2008 saat 14:52 |
MARMARA'NIN ŞİMŞEKLERİ (BKŞ+TKŞ+KKŞ+SAKŞ) olarak gerçekleştirilmesi planlanan Bursa maçı organizasyonunda; Bursa'nın göbeğinde Heykel'de Bursalı yaşlı teyzelere, amcalara ve bayanlara 100 karanfil uzatmayı öneriyorum. "Bıçakla değil, çiçekle geleceğiz!" düşüncesiyle atacağımız bu adımı, Bursa'nın ulusal da yayın yapan Olay Tv, gazetesi, AA, DHA ve CHA'ya yapacağımız davetle taşıyabiliriz. Bursa'da uzun zaman önce yaşanan gerginliğin artık iki kentin taraftarları arasında dostluğa dönüştüğünün duyurum ve gösterimi olacak hareketin, bize yakışacak belki bir ilk(daha önce yapıldı mı bilmiyorum) olacağı kanaatindeyim.
|
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
Cevapla | Sayfa 123 37> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You can vote in polls in this forum |