|
İzmirEses G.Birliği Maçı Org. |
Cevapla | Sayfa 12> |
Yazar | |
kırımlı
Yazar Serhan Turgut Yaş: 18 Katılım: 06/Eyl/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 221 |
Alıntı Cevapla
Konu: İzmirEses G.Birliği Maçı Org. Tarih: 07/Eyl/2008 saat 23:58 |
ben(serhan) ve emrah gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz...bizden başka da gidecekler vardır.buradan yeterli sayıya ulaşıp bir otobüs kaldırabileceğimize inanıyorum.izmireses olarak süperligdeki ilk deplasman organizasyonumuz olur inşallah..katılımın yüksek olması dileğiyle..saygılar 1-Serhan 2-Emrah |
|
Es-Esimin emekçisiyim!!
|
|
b.ali
Yazar Ali Yaş: 43 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 101 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eyl/2008 saat 18:05 |
1-Serhan
2-Emrah
3-Barış Ali (Manisadan)
|
|
s.ULUĞ
Deneyimli Yazar süleyman Yaş: 37 Katılım: 10/Haz/2008 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 439 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Eyl/2008 saat 11:03 |
kardesım gelmeyı cok isterdım eskişehirden yenı geldım ve evdekı şişeleri haccettepe macına harcadım bu sefer benı macur görun umarım bıdahakı sefere nice deplasmanlar gıttek dılegıyle...
|
|
semt-i mukaddes ÖRNEKKÖY
izmir ES ES |
|
anadolu_fatihi
Deneyimli Yazar Halil Yaş: 61 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Eyl/2008 saat 12:41 |
1-Serhan
2-Emrah
3-Barış Ali (Manisadan)
4-Halil
5.Bahadır
|
|
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 03:46 |
ben eskişehirden geçiyorum ankaraya maçta görüşmek üzere.
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
s.ULUĞ
Deneyimli Yazar süleyman Yaş: 37 Katılım: 10/Haz/2008 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 439 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 11:21 |
alper sende içerdekı macı izlemeye gelmıyon deplasmana gıdıyon helal sana kardesımbıze deplasmanda adam lazım :) haccettepe macında senı goremeyınce uzuldum şaşırdım valla dedım vardır bı sebebı halıl baskanla tatısmıstır fılan dedım kendı kendıme:P bu arada OKULU BITIRDIM ARTIK.....
|
|
semt-i mukaddes ÖRNEKKÖY
izmir ES ES |
|
b.ali
Yazar Ali Yaş: 43 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 101 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 11:51 |
Beyler sayımız 5 de kalacaksa arabayla gidelim , baksanıza İzmirden topu topu 5 kişi ilgi gösteriyor maça. |
|
s.ULUĞ
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 12:17 |
izmirde cok buyuk bı kopukluk var buyuklerden toparlayıcı gorevı ustlen olmadıgı için durum böyle abi umarım kısa zamanda bu durum son bulur.. üni ögrencılerı de daha gelmedıklerı için katılım az örnekköy genclerını sorarsan enson play off ara gıderken otobusde bazı istenyen olaylar olmus ve bu olaydan babam zaralı cıktı maca gıtmedıgı halde onun içindır.bu olay benımde canımı sıktıgı için ve 2. hafta macına gıttıgımız ıcın maddı önden gelemıyoruz gıdecek arkadaslara ve abılerıme hayırlı yolculuklar..
|
|
semt-i mukaddes ÖRNEKKÖY
izmir ES ES |
|
ESBASKAN
Yazar SERHAT Yaş: 45 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 106 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 13:30 |
Bende bu yil misafir izmir'liyim. Cep tel numaralarım sizde var. Gerektiginde temas kurabiliyoruz zaten.
Ancak bu Pazartesi sabah Gaziemir'de olmam gerekiyor. Sabah yetisip, yetisemeyecegim belli olmadigindan, bu deplasmana sanirim gelemeyecegim.
Artik Yuva'da ve diger deplasmanlarda görüsmek uzere...
|
|
Eskişehir'e Aşık Olanlardan Birisi
Eskişehir, Türkiye'nin en romantik şehridir. |
|
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2008 saat 18:46 |
halil başkan yanlış yaptı çektim resti ya sen ya ben dedim
vaay demek okul bitti sülo allah bizede nasip etsin o günleri.
bu arada izmirdeki kopukluk gerçekten çok üzücü. lig b de oldugumuz zamanlar bile 25-30 kişilik toplantılar yapıyorduk şimdi süper ligdeyiz kimseden ses soluk çıkmıyor. abilerimizden biri sorumluluk alıp yeniden grubumuzu toplamalı bu durum izmir-ESESe hiç yakışmıyor.
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
Cevapla | Sayfa 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |