|
BandoESES |
Cevapla | Sayfa 123 335> |
Yazar | |
ugur66
Deneyimli Yazar uğur Yaş: 59 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 404 |
Alıntı Cevapla
Konu: BandoESES Tarih: 29/Ağu/2008 saat 14:45 |
Son iki sezondur bazı maçlara çıkan bandomuz, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor.
Süperlig'te evimizde oynayacağımız ilk maç olan Hacettepe maçında açık tribünün ortasında Altes'in sol üstünde görev alacaktır. Taraftarlar olarak hep beraber vereceğimiz destekle evimizdeki ilkmaçta 3 puanı almak dileğiyle...
|
|
Lütfen Herkes KIRMIZI KIRMIZI Giysin
|
|
esesozgur
Usta Yazar ozgur Yaş: 42 Katılım: 17/Eyl/2007 Yer: Lİ Online Durum: Offline Mesajlar: 2773 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 14:51 |
Tabiki zor bu işi yapmak ama üye sayısını arttırma sansları varmı? Bir de şunun söyleyecem takımımız atağa başladığında (NBA maçlarındaki gibi) Hucum borusu çalabilirler mi? dat diri dat dat dat diri dat dat (rahmetli Kemal SUNAL 'dan) |
|
Hayatta 2 şeye güvenirim;biri aynaya baktığımda gördüğüme diğeri yukarı baktığımda göremediğime..
Sagopa |
|
vardium
Yazar Volkan Vardar Yaş: 44 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 107 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 14:56 |
Yine bu bando'muydu bilmiyorum ama 12 sene önce 1. ligde Kocaeli maçında Saffet Sancaklı ceza sahasında kendini yere atıp penaltı beklemişti, hakem vermeyince de yatmaya devam etmişti. Tam bu sırada bando cenaze marşını çalmaya başlayıp bizleri gülmekten öldürmüştü :-D
Edit : Şimdi gördüm son iki sezondur yazıyormuş. Sanırım aynı bando değil, ama olsun... |
|
scetintas
Usta Yazar Suat ÇETİNTAŞ Yaş: 57 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2969 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 15:01 |
Bu sene Bando-ESES umarım her maç tribünlerdeki yerimizi alır tek bir ağızdan tezahurat yapılabilmesi için gereken tempoyu verir ve sesin boğulmasını önleyerek tek sesi yakalamış oluruz...
Ve yine özellikle Uğur arkadaşımızın büyük gayretler sarf ederek oluşturduğu bu bandomuz için kendisini bir kere daha kutlar...Bu enstürüman sayısının artamasını da tüm taraftarlar olarak inşallah hep beraber sağlamış oluruz....
Teşekkürler Uğur66...
|
|
Kulübe Üye Olalım,Yönetimleri Biz Seçelim
|
|
gakkos26
Usta Yazar Semih BİLGE Yaş: 49 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1658 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 16:48 |
ugur bey esese yapılan her katkıyı takdir ediyorum ama sizinki bir başka güzel. çok güzel bir boşluğu dolduruyorsunuz, iyi ki varsınız.
|
|
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Kampüsten Gelen Ses ÜNİESES |
|
anadolu_fatihi
Deneyimli Yazar Halil Yaş: 61 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 17:21 |
Sadece taraftarı çoşturmak, tempo vermekle değil, görsel olarak ta tribünlerimize renk katan bir faaliyeti gerçekleştiren bandomuzun üyelerine teşekkür ederim. |
|
kırmızışimşek
Deneyimli Yazar Murat Yaş: 52 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Nepal Online Durum: Offline Mesajlar: 860 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 17:25 |
Bu konuda ne kadar özveriyle çalıştığını cebinden ne paralar harcadığını ve ne kadar vakit ayırdığını en iyi bilenlerdenim...teşekkürler Uğur abi....
|
|
Açık trübün:15 TL,Kapalı trübün:30 TL...Eskişehirspor sevgisi paha biçilemez...
|
|
kesser
Yazar Halim Yaş: 49 Katılım: 08/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 219 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 19:22 |
cok iyi bi hikayeymis cok güldüm.. cok yaratıcı
|
|
ckonrat26
Deneyimli Yazar Can Konrat Yaş: 38 Katılım: 09/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 358 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 20:22 |
Bando Es Es'in yeniden dönmesi gerçekten çok sevindim bu sene inş bütün maçlara gelirler yanımızda olurlar
|
|
Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES!!!
|
|
eskan
Usta Yazar yasin konak Yaş: 46 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1200 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2008 saat 20:52 |
bando-ESES' i kurmak için haftalarını hatta aylarını harcayarak,hem zamanını hamde bu işin maddi külfeti ile didinip duran uğur abime gönülden teşekkür ediyorum. |
|
|
|
Cevapla | Sayfa 123 335> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |