eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > ESKİŞEHİRSPOR > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Konu KapalıYeni Atatürk Stadyumu

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 34567 1501>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
huso_26 Liste gör
Usta Yazar

Hüseyin
Yer: Türkiye
Online Durum: Offline
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 13:24
     Şehir dışında stadyum istemiyoruz!...
Yukarı
sezginsecil Liste gör
Deneyimli Yazar

Sezgin Seçil
Yer: Eskişehir
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 14:11

Bu stadımızın yerinde kalıp modern hale getireleceğini düşünmüyorum , sanıyorsam bu sene kale arkalarının yapılması düşünülüyordu ama 400 bin YTL gibi bir miktar tutacağı için vazgeçildi. Yönetimin mevcut stadımızı genişletebilmek için elinde kaynağı yok ama bu arazinin kullanım hakkını TOKİ'ye verip , bunun karşılığında başka yerde stad yaptırma şansı var (Sanıyorsam bu şekilde , GS'nin uyguladığı sistem gibi sanki). Bizim mevcut stadımızın bulunduğu arazi de bence çok değerli yani yeni yapılacak stadda bu değeri karşılamalıdır.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Yukarı
omerbihlar Liste gör
Usta Yazar

Ömer Bıhlar
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 14:24
Alıntı yapılan sezginsecil

Bu stadımızın yerinde kalıp modern hale getireleceğini düşünmüyorum , sanıyorsam bu sene kale arkalarının yapılması düşünülüyordu ama 400 bin YTL gibi bir miktar tutacağı için vazgeçildi. Yönetimin mevcut stadımızı genişletebilmek için elinde kaynağı yok ama bu arazinin kullanım hakkını TOKİ'ye verip , bunun karşılığında başka yerde stad yaptırma şansı var (Sanıyorsam bu şekilde , GS'nin uyguladığı sistem gibi sanki). Bizim mevcut stadımızın bulunduğu arazi de bence çok değerli yani yeni yapılacak stadda bu değeri karşılamalıdır.

Yönetimin bu stadı TOKİ'ye verip yeni stadı yaptırma hakkı yok sanırım. Çünkü şuan ki stad Eskişehirspor'a ait değil. Sistem Galatasaray'ın sistem ile aynı olacak ama bakalım Gençlik spor bu işe ne diyecek. Belirttiğiniz gibi stadın yeri şu an için çok değerli.
Rakibinle uğraşma, takımını destekle...
Ömer Bıhlar
Yukarı
sezginsecil Liste gör
Deneyimli Yazar

Sezgin Seçil
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 14:33
Alıntı yapılan omerbihlar

Alıntı yapılan sezginsecil

Yönetimin bu stadı TOKİ'ye verip yeni stadı yaptırma hakkı yok sanırım. Çünkü şuan ki stad Eskişehirspor'a ait değil. Sistem Galatasaray'ın sistem ile aynı olacak ama bakalım Gençlik spor bu işe ne diyecek. Belirttiğiniz gibi stadın yeri şu an için çok değerli.

Sanıyorsam başta yanlış yazdım , haklısınız stad bize ait değil. Bildiğim kadarıyla sadece üst kullanım hakkı bize ait , yani gazetelerde bu yönde haberler çıkmıştı. Stadın 45 yıllık üst kullanım hakkı bize verilmişti sanırsam , GS'nin de Mecidiyeköy'de böyle bir hakkı vardı bildiğim kadarıyla yani dediğim gibi onlara uygulanan sistem bize de uygulanabilir. Fakat GS kulubü birkaç pürüz için bu konuda devletten yardım almıştı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Yukarı
Cumhuriyet Liste gör
Usta Yazar

Serkan
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 14:50
Alıntı yapılan turker

Bizde stada sponsor istiyoruz.. Türk Telekom Aslantepe Stadyumu gibi, bize de sponsor olacak bir firma kulübe büyük katkı sağlar..

Bence Şuan ki İsmi çok güzel.Tarihi başarılarımız bu Stad'da yaşandı.İsmi değiştirmek biraz haksızlık olur Düşüncesindeyim....

Eskişehir Atatürk StadıClap
Yukarı
banner Liste gör
Usta Yazar

Ali Desidero
Yer: Jamaica
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 14:59
Bazı arkadaşlar yine gözleri kapalı bir şekilde yönetim şakşakcılığı yapmak uğruna savunmaya geçmişler. Şu kadar açık ve net söylüyorum stadı şimdiki yerinden alıp Muttalip'a taşıyan Eskişehirspor'a resmen hiyanet ediyor demektir. Eskişehirspor'un tek gücü taraftarıdır. Muttalip'a Stadı taşırsanız o gücünüzü de kendi elinizle yok edersiniz. Şeker Fabrikası arazisine yapın ayakta alkışlayalım. Eeee tabi başkanın gözü o arazide olunca aman oraya stadı kondurmasınlar, benim rantım azalmasın diye alalacele böyle Muttalip'e stadı yapmaya kalkar. Stadı Muttalip'a taşınırsa tarih hem Kadir Çalışıcı'yı hem de Halil Ünal'ı affetmez.

Ayrıca oraya 10 değil 20 şerit yol yapsanız bile sıkıntı geçmez. O yolda 20 şerit gidersin, en fazla 2-3 km sonra 2 şeride düşen yollarda ne yapacaksın? Orda tıkanır bu sefer trafik hem de şehir içinde tıkanır.

Merak ettiğim bir diğer hususta şu. Şimdiki stadın taşınma gerekçesi şehir içinde kalması ve ulaşımı aksatması. Acaba kalkan stadın yerine ne yapacaklar? Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Alışveriş merkezini konduracaklar. O zaman o alışveriş merkezine gidenler trafik yaratmayacak mı? 15 günde 3-4 saat çekilen trafik sıkıntısı bu sefer hergün çekilmeyecek mi?
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
Yukarı
tcdd.26 Liste gör
Yazar

Metin
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 15:06
Alıntı yapılan Cumhuriyet

Alıntı yapılan turker

Bizde stada sponsor istiyoruz.. Türk Telekom Aslantepe Stadyumu gibi, bize de sponsor olacak bir firma kulübe büyük katkı sağlar..

Bence Şuan ki İsmi çok güzel.Tarihi başarılarımız bu Stad'da yaşandı.İsmi değiştirmek biraz haksızlık olur Düşüncesindeyim....

Eskişehir Atatürk StadıClap

kale arkalarınnı biri eti tribünü diğeri d3e sarar tribümnü olur mesele ortdan kalkar
Yukarı
khan Liste gör
Usta Yazar

bahadır
Yer: Bağlar
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 15:07

Kocaeli İsmetpaşa stadyumuda şehir merkezine uzak sayılır.Sırf bu yüzden maçlara gitmeyen bir sürü insan tanıyorum."Şimdi e5'in trafiğini kim çekecek" sözünü en son milli maç öncesi duymuştum.

Şeker fabrikasının arazisine yapılacaksa tamam.Bunun dışında ki yerler bizlere zarar verir.
Körfezin Kırmızı Şimşekleri
Yukarı
Cumhuriyet Liste gör
Usta Yazar

Serkan
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 15:12
Alıntı yapılan tcdd.26

kale arkalarınnı biri eti tribünü diğeri d3e sarar tribümnü olur mesele ortdan kalkar

O şekil de olursa sorun olmaz.Ama çok erken konuşma bunlarTongue

Yukarı
jam26 Liste gör
Yazar

cem davran
Yer: istanbul
Direct Link To This Post Tarih: 26/Ağu/2008 saat 15:42
zaten ali sami yen de gs nin değil....inönü de bjk nın saraçoğlu da fb nin değil....sadece kullanım hakları onlara ait....yani onların ama değil(tıpkı bizimki gibi) bence bizde gs nin yaptığı sistemi uygulayabiliriz....arazi cok değerli bi arazi sonucta...ama stadın yapılacağı yer cokönemli haliyle.....
Yıldız teknik üniversitesi

sensiz istanbul bile gurbet EsEs im......
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 34567 1501>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 1,234 saniyede hazırlanmıştır