|
KaradenizESES |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 404142 |
Yazar | |
TümayÇeliker ![]() Yazar Tümay Çeliker Yaş: 35 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 284 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14.05.2012 tarihi itibariyle askerlik görevim itibariyle artvin'de olacağım.Artvin'de ikamet eden renkdaşlarımız varsa görüşmek isterim
|
|
Aslında bir başkaldırı, bir Anadolu şahlanışı,her defasında kendini yeniden üreten bir heyecanın, tarihsel bir heyecanın adı Eskişehirspor... Eskişehirli Olmayanların da Takımı Olan Eskişehirspor!!!
|
|
![]() |
|
SRKN ![]() Usta Yazar SRKN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1369 |
Merhaba KaradenizESES; desteklerinizi bekliyoruz.
Eskişehirden uzakta ESKİŞEHİRSPOR sevdasını yüreklerinde taşıyan; Merzifon,Amasya,Samsun, Çorum gibi yakın bölgelerde yaşayan tüm ESKİŞEHİRSPOR sevdalıları BİR ARAYA GELİYOR !!! Unutmayın; BULUTLAR BİRLEŞMEDEN ŞİMŞEKLER ÇAKMAZ! LÜTFEN tanıdığınız Eskişehirspor'luları da aramıza davet ediniz. Facebook Sayfamız: http://www.facebook.com/MerzifonESES LÜTFEN SAYFAMIZI BEĞENİN TÜM GELİŞMELERDEN HABERİNİZ OLSUN. Facebook hesabı olmayanlar lütfen MerzifonESES@gmail.com adresi veya buradan özel mesaj yoluyla irtibata geçiniz. Es Es Es Ki Ki Ki Eski Eski ES |
|
ES-ES'i SEV KIRMIZI GİY!
" BİZ BÜYÜK ESES'İZ KIRMIZI ŞİMŞEĞİZ " #esesisevkırmızıgiy |
|
![]() |
|
MerzifonESES ![]() Yeni Yazar MerzifonESES Yaş: - Katılım: 31/Ağu/2012 Yer: Merzifon Online Durum: Offline Mesajlar: 1 |
Karadeniz UYUMA !!! ![]() |
|
![]() |
|
eses1626 ![]() Yeni Yazar ismail Yaş: 50 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: rize Online Durum: Offline Mesajlar: 2 |
rizede ikamet eden eskişehirspora gönül vermiş kardeşlerimle tanışmak isterim önümüzdeki sezon esesim buraya gelecek hep destek tam destek
|
|
esesim şampiyon olsun vatan sağolsun
|
|
![]() |
|
selamiy26 ![]() Yazar Selami Yangın Yaş: 47 Katılım: 25/Ağu/2007 Yer: Rize Online Durum: Offline Mesajlar: 157 |
|
|
Fethi, Nihat, Ender,
Filelere Gönder! |
|
![]() |
|
26_eses ![]() Usta Yazar AYHAN Yaş: 52 Katılım: 10/Haz/2008 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1298 |
Ha gayret KARADENİZ ESES yine yeniden eski günlere
|
|
Karadeniz ESES
|
|
![]() |
|
esones26 ![]() Yeni Yazar onur Yaş: 37 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: trabzon Online Durum: Offline Mesajlar: 14 |
trabzondan selamlar aradan uzun zaman geçmiş ama Karadeniz ESESİ tekrar canlandırma vakti gelmedimi sizce
|
|
![]() |
|
esparta_ömer ![]() Deneyimli Yazar ömer Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hatay Online Durum: Offline Mesajlar: 469 |
Karadeniz EsEs yeniden canlanma vakti geldi.ben artvinde görev yapiyorum.Rize Trabzon ve Artvin de ki tüm renkdaslarimizla yeni bir oluşumun içine girip canlandirmak istiyorum.zamaninda esparta kurulurkende içi EsEs aşkıyla yanan bir çok renkdasimiz vardı ancak bir araya gelememisti şuan biliyorum ki bu bölgelerde yaşayan bir sürü arkadaş var. Yeniden yine Karadeniz EsEs'i canlandıralım.kutsal mabetten uzaklardayız zaten.ben maddi manevi elimden geleni yapmaya hazırım
|
|
HATAY'IN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ...AKDENİZ ESES (2020...) KARADENİZ ESES (2014-2019)...ESPARTA(2008-2012)
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 404142 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |