|
KaradenizESES |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 42> |
Yazar | |
Tuncay ![]() Deneyimli Yazar Tuncay Yaş: 52 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 473 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim Rize maçı biraz zorda şu an için Semih. Giresun maçına inşallah. Rize için ihtimal doğarsa seninle irtibata geçeceğimden şüphen olmasın.
|
|
Uykunuz.......SİYAH,
Rüyanız........KIRMIZI olsun. ///k a r a d e n i z E S E S/// ///a n k a r a E S E S /// |
|
![]() |
|
samich_backtash ![]() Usta Yazar Semih Bektaş Yaş: 35 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 2426 |
biz trabzondan benim bildiğim en az 4-5 kişi gideceğiz rizeye, belki dahada kalabalık olabilir.
|
|
SOMA Anısına
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." K.ATATÜRK |
|
![]() |
|
a_sea ![]() Yazar FATİH Yaş: 42 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 149 |
merhaba arkadaslar bende karadeniz olusumuna katkıda bulunayım iş dolayısıyla yasadıgım KASTAMONU bölgesı bana emanet burdan yapılacak herseyde bende varım selam vereyım ıstedım
|
|
ASLA YALNIZ YÜRÜMEYCEKSİN....
|
|
![]() |
|
Tuncay ![]() Deneyimli Yazar Tuncay Yaş: 52 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 473 |
Hoşgeldin aramıza Fatih. Yavaş yavaş birlikte büyüteceğiz bu oluşumu. Büyüdükçe güzel organizasyonlara imza atarız hep beraber inşallah.
|
|
Uykunuz.......SİYAH,
Rüyanız........KIRMIZI olsun. ///k a r a d e n i z E S E S/// ///a n k a r a E S E S /// |
|
![]() |
|
ReDKiT ![]() Yeni Yazar OkaN Yaş: 34 Katılım: 21/Eyl/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 14 |
Selamlar.. Yeniden..
Trabzondan OkaN. Semih bana ulaşırsan sevinirim maça beraber gidelimm
|
|
![]() |
|
samich_backtash ![]() Usta Yazar Semih Bektaş Yaş: 35 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 2426 |
okan sana özel mesaj attım tel numaramı.msn vardı zaten sende.maçtan önce kesin irtibata geçelim..
|
|
SOMA Anısına
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." K.ATATÜRK |
|
![]() |
|
trabzondan rize maçına gelcek arkadaşların dikkarine!!! akşam 8 den sonra rizeden dönüş için araba yok.rize maçımız 8 de başlıyor.onun için bana tam rakam verirlerse gidiş geliş için minibus falan kiralamaya çalışıcam.en geç pazartesi gününe kadar bana ulaşsınlar ve tam rakam versinlerki ona göre bir plan yapalım....
|
|
SOMA Anısına
|
![]() |
|
15 kişilik minibüs ayarladım ama hala gelcek olanlar tam rakam belirtmediler bana.6da rizede olcaz maç bitimi geri döncez.ama şu anda kesin sadece 6 kişi var :(
|
|
SOMA Anısına
|
![]() |
|
Görev nedeniyle Rize maçında kesin yokum arkadaşlar. Bilginize...
![]() |
|
Uykunuz.......SİYAH,
|
![]() |
|
ben trabzondan gelicem inşallah giresun maçına.doğu karadenizden "rize, trabzon, artvin.." varmı maça gelicek olan....!!!!!
|
|
SOMA Anısına
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 42> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |