|
Dogu'nun Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla | Sayfa <1 678910> |
Yazar | |
Baba
Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 49 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/Eyl/2009 saat 22:58 |
Erzurum, Tatvan(Van), Iğdır'daki varlığınız EStanbul'daki gönüldaşlarınıza nasıl güç veriyor, biliyor musunuz?
5 ise 5, 10 ise 10, kaç kişi olursanız olun, yeter ki olun DKŞ... (DOĞUNUN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ)
EStanbul'dan, Doğu ve Güneydoğumuz'da yaşayan tüm ES ESlere bin selam olsun...
|
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
semihbayrakdar1969
Yazar Semih Bayrakdar Yaş: 55 Katılım: 10/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 69 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Eyl/2009 saat 22:42 |
Selam sevgili kardeşim ben de Erzincan'a beklerim.Sivas'ta görüşelim.
|
|
Siyah Kırmızı Akar Kanımız Biz Eskişehirliyiz İşte Farkımız
|
|
muratdumaneses
Yazar murat duman Yaş: 52 Katılım: 05/Eki/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 90 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Eyl/2009 saat 00:59 |
abi inşallah sivas ve trabzon seferleri olacak
|
|
tayfun26
Usta Yazar Tayfun PORSUK Yaş: 41 Katılım: 13/Ağu/2008 Yer: BURSA Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Eyl/2009 saat 10:05 |
BursaESES'den Doğunun Kırmızı Şimşeklerine kucak dolusu sevgiler,Sakş'nin gözbebeği olan Celal Uluslu abimiz artık DKŞ oldu ve hemen ayağın tozuyla güzel haberleri almaya başladık,Bursa'dan isteğiniz arzunuz olursa her ne konuda olursa olsun daima emrinizdeyiz ve yapmaya hazırız,sizler binlerce km uzaklıkta olsanız bile sevdamız her zaman aynı yerde birleşiyor.
|
|
BursaESES
|
|
AtaÜniEsEs
Yazar İbrahim EsEs Yaş: 37 Katılım: 25/Haz/2009 Yer: Erz-Esk Online Durum: Offline Mesajlar: 98 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Eyl/2009 saat 12:24 |
Forumda yazanları gördüğüm kadarıyla çoğunuz benden büyüksünüz o yüzden abilerim die başlamak istiyorum...
Ben Erzurum Atatürk Üni.'de Okuyorum ve ÜniEsEs'imin Üniversite ve İl temsilciliğini yapıyorum.DKŞ die ayrı kollar da buluşmaktansa var olann bi oluşuma katılmak Varlığımızı Belli etmek için de daha mantıklıdır...ÜniEsEs'in sadece okuyan öğrencileri değil,Mezun Olan,Kendini Üniversiteli Bünyesine sahip hisseden herkeze hitap eden bi gruptur... Bu yüzdenn Erzincan,Sivas,Bingöl,Elazığ vs. Diğer İllerdeki EsEs'li abilerim ve kardeşlerim AtaÜniEsEs Oluşumunda pay sahibi olabilirlersee Eskişehir'Den Deplasmana Nasıl Gidilirse,Maç Nasıl İzlenirse;Aynı Çoşkuyu Orda da Yaşatabiliriz ki Erzurum'lular ve Erzurumspor'lular Eskişehirspor Taraftarına Büyük bi ilgi ve sevgi duyarken... Biz Üniversite mi okuduk banane biz DKŞ'yiz die ayrılmanın yanlış olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorumm ÜniEsEs adına... Siz Büyükleriminn Desteğiylee En güzel organizasyonları yapacağımızdan şüpheniz olmasın...Düşüncelerinizi Bekliyorum 2Ekimde Erzurum'a dönüyorum Görşmek İsteyen abilerimm özeldenn ulaşabilir saygılarımla... |
|
Eskişehirsporlu!
|
|
santi
Deneyimli Yazar Sadullah Yaş: 39 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: las vegas Online Durum: Offline Mesajlar: 799 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Eyl/2009 saat 12:43 |
Sivas, Kayseri, Trabzon, Gaziantep Deplasmanlarında sizlere çok büyük görevler düşücek.
|
|
Esparta _yigit
Usta Yazar Ygt Yaş: 38 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: Yıldıztepe Loj. Online Durum: Offline Mesajlar: 2990 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Eyl/2009 saat 13:25 |
ESparta'dan Doğunun Kırmızı Şimşeklerine kucak dolusu sevgiler saygılar...ESparta her zaman yanınızda.
|
|
ÇUFF ÇUFF HEEY..
|
|
semihbayrakdar1969
Yazar Semih Bayrakdar Yaş: 55 Katılım: 10/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 69 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eki/2009 saat 22:10 |
Afyonun Kırmızı Şimşeklerinden Doğunun Kırmızı Şimşeklerine (ERZİNCAN) yeni tanfer olan ben deniz Semih Bayrakdar Doğunun Kırmızı Şimşeklerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
[img=http://img114.imageshack.us/img114/2369/57311221435497300127131.jpg"> |
|
Siyah Kırmızı Akar Kanımız Biz Eskişehirliyiz İşte Farkımız
|
|
esesin askeri
Yazar Metin Yaş: 57 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 120 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eki/2009 saat 22:35 |
15 kısımdaki semihmisin |
|
isoESES
Deneyimli Yazar İsmail Öztürk Yaş: 36 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 472 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eki/2009 saat 22:40 |
Konya' nın Kırmızı Şimşeklerin den de Dogu nun Kırmızı Şimşeklerine selamlar...
|
|
Aşkındır bizi yaşatan
Konya' da ayakta tutan... |
|
Cevapla | Sayfa <1 678910> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |