|
Dogu'nun Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 10> |
Yazar | |
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Semih sen oraya ne zaman gittin Afyonun Kırmızı şimşeklrini bırakıp.
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
|
emreseses2006 ![]() Yazar emre Yaş: - Katılım: 27/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 47 |
slm arkadaslar daha once kktc eses gurubundaydım ama taın nedenı ıle suan agrı patnostayım ve dogunun kırmızı sımseklerıne bı slm cakayım dedım bu bolgede bulunman arkadaslar cogu memur dur dıye dusunuyorum tatvan agrı patnos d.bayazıt van ercısten ten eseslılerle ırtıbat kuralım uygun olundugunda goruselım kktc eses teyken kıbrısta bu grubun kurulmasında kubılayla beraber calıstık ama dogunun k.ş. pek aktıf degıl toplanırsak en azından msjlasırsak ıyı bı organızasyon kurabılırız
adresım bayraktar.e.e@hotmail
selamlar EMRE...
|
|
elbet birgün
|
|
![]() |
|
emreseses2006 ![]() Yazar emre Yaş: - Katılım: 27/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 47 |
arkadaslar maillerinizi bekliyorum bu arada bkş kubılay nasılsın? sevgıler bızlden yana ....
|
|
elbet birgün
|
|
![]() |
|
aradasirada ![]() Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 02/Eyl/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 39 |
abi sen gelip sorsana Tugaya ESES li varmı burda die. Direk gösterirlerdi sana , Çok eskisehirli var burda ama hepsi yalan olmuş.Sen mesaj at ben sana yerimi tarif ederim. Bende ikinci yarı Mardin, ,Diyarbakır, Elazığ, maçlarına gidecek delikanlı Es-Es li arıyodum.Bak bir arkadaşta Patnostan çıktı. Tabi Allha nasip ederde şu görevlerden başımızı kaldırır şu şerefsizleri kışın dağdan temizlersek rahat rahat kaçarız. Doğu'da görev yapan tüm arkadaşlara kolay gelsin Allah yardımcınız olsun.
|
|
![]() |
|
yarimceli ![]() Yazar UZAKLAŞTIRILDI serhat yücel Yaş: 44 Katılım: 14/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 45 |
ashanye merhaba benim dayıoğlu tatvanda tabip yüzbaşı adı alaadin köseler onu bul yardımcı olur sana onun tanıdğı vardır
|
|
SENİ DÜŞÜNMEDİĞİM GÜN VARSA EĞER O GÜNE LANET OLSUN ESESİM...
|
|
![]() |
|
kubilay ![]() Yazar kubilay erdelikara Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
![]() ![]() |
|
BKŞ
|
|
![]() |
|
Gademsiz ![]() Yazar ismail altıntaş Yaş: 41 Katılım: 03/Eyl/2007 Yer: Balıkesir Online Durum: Offline Mesajlar: 202 |
Nasip olursa ikinci yarı Elazığ maçına Malatya'dan gidecez.
|
|
Kendini sevmeyen başkasını,
Kentini sevmeyen vatanını sevemez! |
|
![]() |
|
eses_35_26 ![]() Yeni Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 14/Oca/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 8 |
AĞRI ELEŞİRTTEN HEPİNİZE SELAMLAR...ŞÖYLE Bİ ZFİKRİM VAR ÇOĞUMUZ DOĞUDA OLANLAR TSK MENSUBU ARKADAŞLAR BENİM GİBİ!!!TSK'LI ESESLER DİYE Bİ FORUM SAYFASI AÇIP ORDAN HABERLEŞSEK OLMAZ MI ??DAHA GÜNCEL OLUR TARAFTARIYIM
|
|
allah 1 eses 2 gerisinin anasını..
|
|
![]() |
|
gokhan.ozkan ![]() Yazar GÖKHAN ÖZKAN Yaş: 52 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Konya Online Durum: Offline Mesajlar: 49 |
BURAK KARDEŞ KAYSERİYE SELAMLAR, YAKINIZ SAYILIRIZ. ÇOK SIK OLARAK KAYSERİYE GELİRİM. |
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
|
|
![]() |
|
oğuzeses ![]() Yazar oğuz özkaara Yaş: 39 Katılım: 26/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 259 |
Erzincan'daki arkadaşlarım beklenen icraatımızı kritik sakarya maçı ile açıyoruz.Maçı toplu izlamak için Cafe Cafu'da buluşuyoruz.Mekanı ayarladık.Tüm renktaşlarımızı bekliyoruz...Artık Erzincan'da dağınıklığa son diyoruz.İrtibat için özelden msj la konuşabiliriz.
|
|
herşeye rağmen bu takım çıkacak.ben inanıyorum.çünkü ESKİŞEHİRSPORLUYUM
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 10> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |