|
KKŞ Genel |
Cevapla | Sayfa 123 340> |
Yazar | |
oyaman
Usta Yazar oyaman Yaş: 52 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1407 |
Alıntı Cevapla
Konu: KKŞ Genel Tarih: 31/Tem/2007 saat 20:22 |
Yeni forumumuz hayırlı olsun.ilk mesajımı kendi bölümümüze yazayım dedim.Aynı zamanda bu ilk başlık oldu,hiç başlık açılmamış. Geçen gün kartepeye çıktım.biliyorsunuz pekçok takım orada kamp yapıyor.Antalyasporda oradaydı.Serkan ve Mahmutla karşılaştım,ayaküstü konuştuk biraz.geçen seneki otel ziyaretimizden bahsettik.selam söylediler , iletiyorum,borçlu kalmayalım. |
|
KKŞ..KÖRFEZİN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
BİZ ! ESKİŞEHİRSPORUZ ! |
|
SUATESES
Deneyimli Yazar Suat Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Foça Online Durum: Offline Mesajlar: 540 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Tem/2007 saat 21:32 |
Aleyküm selam diyelim.
Yeni forumda yeni başlığımız hayırlı olsun.
|
|
Körfezin Kırmızı Şimşekleri
|
|
10ur26
Deneyimli Yazar onur Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: İstanbul/maltep Online Durum: Offline Mesajlar: 363 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 00:19 |
Herşeyin hayırlısı olsun dileğiyle...Uzun bir süredir yoğun tempoda olmam sebebiyle fazla bir aktiflik gösteremiyordum.Önümüzdeki 2 ayda gösteremiyeceğim gibime geliyor.Yarın akşam bodruma gitmek üzere yola çıkacağım ve 2 ay gibi bir süre zarfında burda çalışacağım.Bu 2 aylık süre zarfında kaçabildiğim ilk fırsatta KKŞ de olacağım.Herkese sevgiler saygılar... |
|
Bizi lüks meyhanelerde aramayın.Biz dost şarabı içenlerdeniz.Bize bu aşk nedir diye sormayın.Biz ESES AŞKI UĞRUNA ÖLENLERDENİZ-KKŞ
|
|
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 10:40 |
Orhan bey aleykümselam diyelim biz de öncelikle....
Yeni forumda KKŞ'nin yeni başlığının da hayırlı olmasını diliyor, tüm KKŞ'ye selam ve sevgilerimi sunuyorum. Papua Yeni Gine'den bile temsilciniz var ya helal olsun size
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 67 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 11:06 |
Ara vermediğimiz çalışmalarımıza,
başkan tatilden dönünce hız vereceğiz.
İki yıl fazla okuyupta tatilli bir iş bulamadık.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
UFUKESES
Deneyimli Yazar Ufuk Demirtaş Yaş: 42 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 12:04 |
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.KKŞ'den önceden olduğu gibi bu sene de hareketlilik bekliyoruz.
|
|
Gözlerde yaş yoksa ruh gökkuşağına sahip olamaz.
Ağlaya ağlaya aşık oldum ESES'im. KKŞ |
|
kubilay
Yazar kubilay erdelikara Yaş: 41 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 17:49 |
KKŞ yede yeni forum hayırlı olsun. Ancak tertemiz sayfamızı kirleten Onur u ve Suat ı kınıyorum.hangi memlekettenlerse iadelerini tatil dönüşü KKŞ Başkanı Bahadır Abimden isteyeceğim. |
|
BKŞ
|
|
oyaman
Usta Yazar oyaman Yaş: 52 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1407 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Ağu/2007 saat 22:31 |
deprem yine kendini hissettirdi.22:05 itibarı ile 3.8 oldu.biraz sallandık.hepimize geçmiş olsun.Allah aynı acıları birdaha yaşatmasın inşallah.
|
|
KKŞ..KÖRFEZİN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
BİZ ! ESKİŞEHİRSPORUZ ! |
|
fatalrhymer
Yeni Yazar ibrahim uyanık Yaş: - Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Ağu/2007 saat 04:28 |
merhaba...yeni forum hayırlı olsun..
nickim degisti benim
eski nick ibo2603
kks nin efsane kalecisi yeni nickiyle forumda...
selamlar
|
|
ekundem
Yazar erdal Yaş: 48 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 192 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Ağu/2007 saat 04:34 |
kkş'ye bin selam olsun..hüsnüye ikibin
|
|
Cevapla | Sayfa 123 340> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |