|
Trakya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 217> |
Yazar | ||
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hemşehrimiz İstanbulda mekanında abi
Elazığ maçına giderken İlhan Tan'da bir baba
çekecek onun hazırlıklarında ses açıyormuş.
Bozüyükte birbabada senden bekliyoruz abi.
|
||
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
||
![]() |
||
esesim ![]() Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
|
Hemşehrim henüz sağım. Vasiyetimi unutmadığın için teşekkür ederim.
![]() Ayrıca Postacı'nın Eskişehir'e mektuplarına ihtiyaç var. Malum sebeplerdern forumdaki yazılarına ulaşamıyorum. Eğer sende kayıtlı ise eski yazıların bana onları bir mail atıver sevgili hemşehrim...
mail, msn adresim: ayder_eses@hotmail.com
|
||
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
||
![]() |
||
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
|
06.Ağustos.2007 (bugün) saat 12.15 te öğle paydosunda geliyor.
|
||
# Direnmüdavim....
|
||
![]() |
||
esesim ![]() Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
|
Çok teşekkür ediyorum hemşehrim...
İnşaallah çok yakın bir zamanda sana da bir Postacı gelir bizim tarafımızdan... Hatta sadece sana değil Pek çok ESES sevdalısına...
![]() |
||
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
||
![]() |
||
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
|
Haydi ARC Eskişehire bir iki.....
|
||
|
||
![]() |
||
arc ![]() Deneyimli Yazar alirıza çınar Yaş: 58 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 412 |
|
bekle beni kutsal topraklar
|
||
ESESLE KALIN ESESLİ KALIN
T K Ş |
||
![]() |
||
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
|
Geçerken beni almayı unutmayın,
Hüsnü İlhan Tanda ağaç oldu, bekliyor.
![]() |
||
# Direnmüdavim....
|
||
![]() |
||
MuratN ![]() Deneyimli Yazar Arabacı Murat Yaş: 36 Katılım: 06/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 486 |
|
Trakya' nın kırmızı şimşeklerine selamlar ve bu vesileyle yapacağınız aktivitelerinizde başarılar
![]() ![]() |
||
Türkiye' yi kırsalında; EsEs' i stadta sevdik ...
|
||
![]() |
||
|
Eskişehir bekliyor uyumaz gece
ARC gelirken İlhan TAN dan hüsnü abiyide getir.
|
||
|
||
![]() |
||
minikeses26 ![]() Yazar Nurhan Yaş: 45 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 246 |
|
TKŞ eskişehirdeymiş şimdi görüştüm valla arc ve Ayhan abi ben 6 ay boyunca gezdim geldim ordan zor ayrıldım
![]() ![]() |
||
dorylaion prensES'leri
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 217> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |