|
Trakya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 217> |
Yazar | ||
eses59 ![]() Yazar ilker mahir Yaş: 49 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba TKŞ busene gümbür gümbür geliyoruz
İlker MAHİR İnfaz ve Koruma Memuru tel:05055949414 msn ilkermahir@mynet.com |
||
![]() |
||
yavuz fahri ![]() Yazar yavuz fahri Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 270 |
|
Yeni sayfamız hayırlı olsun.
![]() ![]() ![]() |
||
DÜNYADA SENDEN BAŞKA HİÇ BİRŞEYİ OLMAYAN BİZ, DÜNYADA SENDEN BAŞKA HER ŞEYİ OLANA ACIRIZ...
|
||
![]() |
||
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
|
T.K.Ş yeni forumdada hızlı toplanmaya başladı.
|
||
![]() |
||
wallace50 ![]() Yeni Yazar fikret Yaş: 45 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 20 |
|
tüm tkş üyelerine merhaba.hayırlı olsun
|
||
eseses kikiki eskieski es
|
||
![]() |
||
esesim ![]() Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
|
Trakya'nın Yıldızı TKŞ'ye selamlar. Yıllardır olduğu gibi bundan sonrasında da yine bu forum altında nice güzel etkinliklere imza atmanız dileklerimle...
|
||
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
||
![]() |
||
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
|
Eskişehir Atatürk stadında,
görüşmek üzere Ayhan abi..
![]() |
||
# Direnmüdavim....
|
||
![]() |
||
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
|
Hüsnü abi Elazığ maçına B.K.Ş _K.K.Ş ve T.K.Ş birlikte olalım.
Hatta ARC ile geceden sabahlayın
![]() |
||
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
||
![]() |
||
arc ![]() Deneyimli Yazar alirıza çınar Yaş: 58 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 412 |
|
ayhan çok iyi bi fikir ben yürekten katılıyorum ve benim gibi düşünen arkadaşları bekliyorum
|
||
ESESLE KALIN ESESLİ KALIN
T K Ş |
||
![]() |
||
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
|
Ayhan abi, ARC ile sabahlarız da,
o saatlerde siz nerede olacaksınız ?
Elazığ maçı sabahlamayan fenerli olsun.
|
||
# Direnmüdavim....
|
||
![]() |
||
|
BKŞ dedinde aklıma hemşehrim geldi,
iki aydır görüşemiyorum, ölümüdür, dirimidir ?
Diriyse çıkar ortaya da, öldüyse vasiyeti var bizlere,
memlekete gömeceğiz isteği üzerine, aman haberim olsun.
![]() |
||
# Direnmüdavim....
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 217> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |