|
Trakya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 214215216217> |
Yazar | |
durukan ![]() Deneyimli Yazar durukan Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar gs maçı tarihi saati 08.02.2014 Cumartesi günü Saat 19:00 TKŞ olarak uzun süredir bitik durumdayız haydi geçmişi hatırlatan bi organizasyon olsun. Hareket saati ve diğer ayrıntılar katılım sayısına göre ayarlanacaktır.
|
|
iSTaNBuLDa HaVaLaR NaSıL
aNaDoLuDa ŞiMŞeKLeR ÇaKıYoR HaKKARiNiN KıRMıZı ŞiMŞeKLeRi |
|
![]() |
|
nkÜnieses ![]() Usta Yazar Uğur Yaş: 32 Katılım: 01/Tem/2011 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 1160 |
Haydi TKS deplasman vakti..
|
|
ES-ES
|
|
![]() |
|
nkÜnieses ![]() Usta Yazar Uğur Yaş: 32 Katılım: 01/Tem/2011 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 1160 |
Namık Kemal ÜNİESES olarak maçı Değirmenaltın da İstanbul cafede seyrediyoruz..
|
|
ES-ES
|
|
![]() |
|
Moonmania ![]() Yeni Yazar Murat Yaş: - Katılım: 02/May/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 6 |
Edirne'de olan ESES'liler 14 Eylül gs-Eses maçı için organizasyon yapmayı düşünüyor musunuz?
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
28 Şubat cumartESi günü saat 16. 00 da,ARC sevenleri ESkişehirde bir anma organizasyonuna davet ediyorum.
Katılım sayısına göre yer belirlemESi yapılacak.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
ilk sıra da ben varım. Rahmetli ARC abimin Tekirdağda çok iyiliğini gördüm.. özledik |
|
ES-ES
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Bugün Tekkede saat 16.00 da maçın başlaması ile birlikte ARC yi anıyoruz,
Rize maçından alınacak galibiyeti de ona hediye edeceğiz, ışıklar içinde yatsın.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
ömereses ![]() Yazar ömer TAYKESEN Yaş: 44 Katılım: 02/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 283 |
durukan ,
ber haftaya cumartESi sabahı kendi aracımla ESkişehire gitmeyi düşünüyorum , gelmek isteyen olursa 3 kişiye kadar alabilirim, beraber gideriz ... minibüs organizasyonu için adam toplanabileceğini sanmıyorum ... her güzel şey gibi o da ESkide kaldı maalESef :( dönüşüm pazar öğleden sonra olacak , düşünürseniz gideriz kardeşim.. |
|
SİYAH KIRMIZI
|
|
![]() |
|
karargah26 ![]() Usta Yazar Ergin ÜNSALAN Yaş: 40 Katılım: 18/Ağu/2012 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1687 |
5 sene boyunca ne deplasmanlar yaşadık hep beraber ali rıza, ayhan, ömer, ilker ve gürkan abilerimle uğur kardeşimle güzel günlerdi. Bu arada nur içinde yat Ali rıza abim
|
|
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ESESLİ
|
|
![]() |
|
Trakya'dan Kasımpaşa Deplasmanına gelecekler beraber bir organizasyon yapabiliriz
|
|
ES-ES
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 214215216217> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |