|
Trakya'nın Kırmızı Şimşekleri |
Cevapla | Sayfa <1 213214215216217> |
Yazar | |
mırzabek
Yazar semih Yaş: 44 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: Edirne Online Durum: Offline Mesajlar: 38 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Nis/2012 saat 22:20 |
İzmire giden varmı bız edırneden 1 kişi ve malkaradan 1 kişi tekirdagdan 1 kişi gıdecegız aksılık olmaz ıse
|
|
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Nis/2012 saat 23:06 |
Çorlu'da yaşayan bir öğrenci olarak bende Trakya'daki renkdaşlardan organizasyon beklemekteyim. Hafta içi olması ben bile dahil herkes için sıkıntılı, ama bir şekilde daha gidenler olacaktır diye düşünüyorum, kesinleşmiş birşey yok.
|
|
|
|
nkÜnieses
Usta Yazar Uğur Yaş: 33 Katılım: 01/Tem/2011 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 1160 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/May/2012 saat 12:30 |
Ah be abim TKŞ sensiz kaldı. Neşe kaynağımızdın. Her zaman yanına uğrardım gülerdik sen rahat uyu abim seni unutmıycaz
|
|
ES-ES
|
|
gurkanbintez
Yazar gürkan bintez Yaş: 44 Katılım: 11/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 98 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2012 saat 20:06 |
ARC'yi defnettik bugün glen gelemeyen telefon ile ulaşıp baş sağlığı dileyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ALlah Rahmet eylesin ailesine ve bizlere sabır versin SENİ ÖZLEYECEĞİZ...
|
|
O'NUN BUNUN TAKIMINI TUTACAĞINA KENDİ TAKIMINI TUT KARDEŞİM BEN ESKİŞEHİR'LİYİM ESKİŞEHİR SPOR'LUYUM...
|
|
gurkanbintez
Yazar gürkan bintez Yaş: 44 Katılım: 11/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 98 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2012 saat 20:07 |
ARC'yi defnettik bugün gelen gelemeyen telefon ile ulaşıp baş sağlığı dileyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.ALlah Rahmet eylesin ailesine ve bizlere sabır versin SENİ ÖZLEYECEĞİZ...
|
|
O'NUN BUNUN TAKIMINI TUTACAĞINA KENDİ TAKIMINI TUT KARDEŞİM BEN ESKİŞEHİR'LİYİM ESKİŞEHİR SPOR'LUYUM...
|
|
gurkanbintez
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Ağu/2012 saat 23:24 |
ersun yanal Eskisehirsporun basinda son gunlerini yasamakta sozlesmesindeki madde yuzunden yuklu bir tazminat alip takimimizdan ayrilacaktir aldigim bilgiye gore Mustafa DENIZLI ile gorusulmekte ve buyuk ihtimalle takimin basina gececegi soylenmekte bu arada Tolunay KAFKAS ilede gorusuluyormus ESKISEHIRSPORumuz icin hangi isim daha hayirli olacaksa o kisinin gelmesi ve ESKISEHIRSPORumuzun ozlenen oyununu sergilemesi dilegiyle...
|
|
|
|
ömereses
Yazar ömer TAYKESEN Yaş: 45 Katılım: 02/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 283 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/Ara/2012 saat 12:16 |
tkş , nooldu, bejekeye deplase olmuyormuyuz ?
|
|
SİYAH KIRMIZI
|
|
ömereses
Yazar ömer TAYKESEN Yaş: 45 Katılım: 02/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 283 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2013 saat 17:44 |
arkadaşlar herkese selam ,
galatasaray maçı 30 ağustos cuma günü olarak açıklandı , cuma olmasına rağmen aynı zamanda resmi tatil , bkş ile ortak otobüs kaldırma düşüncemiz vardı, katılım nasıl olur , organizasyon başlatalım mı ??? |
|
SİYAH KIRMIZI
|
|
beer_n_coffee
Deneyimli Yazar Emre Göçer Yaş: 40 Katılım: 16/Eyl/2007 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 468 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Eki/2013 saat 15:54 |
Herkese selamlar. 29 yıllık Eskişehir yaşantım sona erdi ve bundan sonra yaşamımı Tekirdağ'da sürdüreceğim. Oradaki renkdaşlarımla birlikte maç izleme ve deplasman organizasyonlarında birlikte hareket etmek isterim. Yapılacak olan organizasyonları sabırsızlık ve heyecanla beklemekteyim, ilginiz için teşekkür ederim.
|
|
Seni bizim kadar seven oldu mu?
|
|
gurkanbintez
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Kas/2013 saat 01:04 |
İş mi okul gereğimi tekirdağa geliyorsun
|
|
|
|
Cevapla | Sayfa <1 213214215216217> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |