eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > ESKİŞEHİRSPOR > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Baraj maçlarına tren-vagon

Cevapla Cevapla Sayfa  123 13>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
delibasozi Liste gör
Usta Yazar

Ozan Açık
Yer: Turkey
Online Durum: Offline
  Alıntı delibasozi Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Konu: Baraj maçlarına tren-vagon
    Tarih: 11/May/2008 saat 23:05
MAlum süper lig'e 2 kaldı. Trenle gidecek taraftar sayısı da az değil gibi. Yek vücut, tek bir vagondan bilet alınması, taraftarlarımızın hep beraber daha rahat ve bütünlük içinde ulaşımı için ideal olur. Peki bu yapılabilr mi?

İstanbul'a demiryollarıyla gitmeyi düşünen arkadaşlar, hangi zamanlarda, hangi trenle, hangi tarifeyle olduğuna kadar burada tartışmalı; hatta belki bir de liste hazırlanmalı. Bu başlık onun için. Ben şahsen kararsızım hangi yolla gideceğim konusunda.
Başka dile benzemez annenin sesi
Anne kadar özeldir Eseslinin ESESi..
Yukarı
TOTTI26 Liste gör
Yazar

hakan aslan
Yer: Argentina
  Alıntı TOTTI26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:12
valla kesınlıkle tren tutması gerekır yonetımın kopukluk olmadan topluca gıtmemız lazım haydarpasa son durak ordan besıktas vapuru var mı bılmıyorum ama kadıkoyden var ordan bınıp dırek besıktasa gıderız
Yukarı
huso_26 Liste gör
Usta Yazar

Hüseyin
Yer: Türkiye
  Alıntı huso_26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:14
   Tren en uygunu...
Yukarı
sezginsecil Liste gör
Deneyimli Yazar

Sezgin Seçil
Yer: Eskişehir
  Alıntı sezginsecil Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:15

Ben de trenle gidip , günü birlik dönmek istiyorum. Yönetim özel tren işini halledemese bile , biz bir treni "özel" hale getirelim. Organizasyonu da burada neden yapılmasın?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Yukarı
esesli_asik Liste gör
Usta Yazar

SEMİH
  Alıntı esesli_asik Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:16
Bizde trenle gitmeyi düşünüyoruz!
Yukarı
gürcan Liste gör
Deneyimli Yazar

gürcan
Yer: Gökmeydan
  Alıntı gürcan Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:17
en iyisi tren olur
Yukarı
Dorylaion Liste gör
Usta Yazar

Ersin ASLAN
  Alıntı Dorylaion Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:30
Arkadaşlar hatırlarsanız Kocaeli bize gelirken tren tutmuştu, hatırladığım kadarıyla sadece 8 milyardı geliş gidiş..İstanbul biraz daha uzak olduğu için maksimum 10 milyar olur..Yaklaşık 1000 kişi binebilir trene..Zaten duraklarda durmayacağı içinde çok hızlı bir şekilde İstanbula varabiliriz..

Gerçi İstanbulu bilmiyorum,Haydarpaşada insek İnönü stadına nasıl gidecez ama tren organizasyonu hem daha güzel hem daha ucuza hemde daha güvenli olur bence.
ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL...
Yukarı
Volkan Liste gör
Usta Yazar

Volkan
  Alıntı Volkan Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:30
Gidiş geliş ne kadar'a mal olur acaba tren ile ?
Eskisehirspor

YÖNETİM İSTİFA !
Yukarı
esesli_asik Liste gör
Usta Yazar

SEMİH
  Alıntı esesli_asik Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:33
Alıntı yapılan Volkan

Öğrenciysen max. 20 olur...
Yukarı
Dorylaion Liste gör
Usta Yazar

Ersin ASLAN
  Alıntı Dorylaion Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 11/May/2008 saat 23:34
Alıntı yapılan Volkan

Bi yukarda yazmıştım ama cümleler çok akrışık olmuşLOL...

Kocaeli bize gleirken yönetimleri ayarlamıştı ve 8 milyar gibi birşeydi..850 kişilk trendi..Bize İstanbul maksimum 10 milyar olur...2 tane tren ayarlanabilse süper olur..Ama bunu ne taraftar dernekleri ne gruplar yapabilir.Ya yönetim ya valilik yapar..

Özel olarakta 20 yi geçmez...
ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL...
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  123 13>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,453 saniyede hazırlanmıştır